Aroma Pasiunii

Mai multe poze

Aroma Pasiunii
99,00 MDL (24,87 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

După divorţul care i-a frânt inima, viaţa Lilei în New York este banală, complet nouă şi pustie. Întâlnirea cu David Exley, un vânzător de plante extrem de atrăgător, îi dezvăluie o lume inedită, făcând-o să-şi găsească şi o pasiune neobişnuită. Într-o seară, Lila ajunge din întâmplare într-o spălătorie atipică, al cărei proprietar la fel de ieşi din comun, Armand, a transformat-o într-un soi de seră.

Astfel, Lila află de existenţa a nouă plante extraordinare, despre care se spune că aduc posesorului faimă, bogăţie şi nemurire. Armand îi promite să-i dezvăluie secretele acestora, cu condiţia să nu spună nimănui despre asta. Lila este însă prea fermecată de David şi face greşeala să-i povestească totul, iar acesta, aflat de mult în căutarea plantelor-minune, le fură şi dispare. Mustrată de conştiinţă, Lila îl va însoţi pe Armand în peninsula Yucatan în încercarea de a găsi câte un exemplar din cele nouă plante.

Pentru ea urmează o călătorie palpitantă a dragostei şi a cunoaşterii de sine, dincolo de graniţele confortului şi civilizaţiei, într-un spaţiu al misterului şi al aventurii. În care dintre cele două lumi îşi va găsi, oare, locul?

Margot Berwin a publicat romanul său de debut, Aroma pasiunii, în 2010 şi a înregistrat un succes deosebit, fiind tradus deja în 19 limbi până în prezent.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 288
Editura: Litera
Apariția: Mai 2014
ISBN: 978-606-686-721-4
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.3100

Pareri