Armele Secrete ale CIA [Copertă moale]

Armele Secrete ale CIA [Copertă moale]
48,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții

Bogată în dezvăluiri explozive, Armele secrete ale CIA prezintă „programele de cercetare” dezvoltate de Agenția Centrală de Informații a SUA, programe care au folosit manipularea mintală, tortura şi o serie de arme chimice.

Constatăm astfel că recentele torturi şi umilinţe comise în închisorile americane din Guantanamo şi Abu Ghraib nu au fost cauzate de un derapaj determinat de împrejurări excepţionale, ci fac parte dintr-o serie de metode certificate de CIA.

De altfel, istoria nu este nouă. În anii 1950, clinici nord-americane finanţate de CIA au administrat unor nevinovaţi, depresivi sau bolnavi mintal, doze masive de medicamente, electroşocuri şi alte tratamente inumane, cu scopul de a găsi cheia manipulării mintale a duşmanilor Statelor Unite, comuniştii. Substanţe letale cum este antraxul au fost testate pe inamic în timpul războiului din Coreea, dar şi pe deţinuţi sau pe cei care refuzau să facă armata.

Despre Autor

Gordon Thomas, ziarist de investigaţie recunoscut pe plan mondial, este autorul a 53 de cărți, vândute în peste 45 de milioane de exemplare. Printre acestea se numără Istoria secretă a Mossad-ului. Spionii lui Ghedeon (1999) şi Seminţele focului. China şi culisele atacului asupra Americii (2001).

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 310
Editura: Litera
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-675-742-6
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri