Aripi. Vol. 1

Aripi. Vol. 1
192,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Traducere din limba engleza de Mihaela Alexandrescu și Laura Frunză.

Laurel crede că este o liceană ca oricare alta, dar are câteva particularități pe care nu și le poate explica. Nu suportă soarele, nu-i este frig niciodată și preferă să-și petreacă timpul în aer liber. Până când se întâmplă ceva cu adevărat straniu: o floare cu petale ca niște aripi îi înflorește pe... spate. Roman publicat în 30 de țări. Bestseller internațional.

”Laurel privea fascinată chestiile acelea deschise. Erau înspăimântător de frumoase – o frumusețe imposibil de exprimat în cuvinte. Se întoarse din nou spre oglindă și privi de-o parte și de alta a capului. Păreau ca niște aripi...”

Laurel nu este o ființă omenească, nimic din viața ei nu este ceea ce pare, iar extraordinara ei metamorfoză este inevitabilă. Tulburată de afecţiunea pe care o simte pentru David, colegul săritor şi amabil, şi Tamani, paznicul ei vigilent şi pasional din lumea zânelor, Laurel se vede pusă în fața unei noi încercări: pentru a-şi păstra identitatea, casa şi familia şi pentru a proteja tărâmul zânelor, Avalon, trebuie să înfrunte un inamic puternic.

Tot ceea ce știați despre zâne se va schimba pentru totdeauna după ce citiți această nouă serie plină de suspans și de magie. Continuarea în cartea a doua, Iluzii.

Bestseller Internațional. Roman publicat în 30 de țări.


Primele Pagini


 

Pantofii lui Laurel clămpăneau în ritm vesel în ciuda proastei ei dispoziţii. Elevii o priveau cu ochi curioşi în timp ce mergea pe holurile liceului Del Norte.

Nu există nimic mai rău decât să te afli tocmai în locul unde nu vrei să fii. învăţatul la domiciliu funcţionase perfect pentru Laurel în ultimii zece ani; nu vedea nici un motiv pentru care acest lucru trebuia să se schimbe. însă părinţii ei erau hotărâţi să facă totul aşa cum trebuie pentru singurul lor copil. Când avea cinci ani, lucrul acesta însemna să înveţe acasă, într-un orăşel. Se pare că, acum, că avea cincisprezece ani, lucrul acesta însemna să meargă la o şcoală de stat într-un oraş care era doar o idee mai puţin minuscul.

După ce-şi mai verifică o dată orarul, Laurel găsi laboratorul de biologie şi se grăbi să prindă un loc la geam. Dacă tot era obligată să stea înăuntru, atunci măcar voia să vadă afară. Restul clasei se umplu încet. Un băiat zâmbi în direcţia ei în timp ce se îndrepta spre partea din faţă a clasei, iar ea încercă să-i răspundă cu un zâmbet forţat. Speră ca el să nu creadă că se strâmbase.

Un bărbat înalt şi slab se prezentă ca fiind domnul James şi începu să împartă manuale. Laurel se apucă imediat să-1 frunzărească pe al ei. Primele pagini erau cât se poate de clasice - clasificările plantelor şi ale animalelor, lucruri pe care le ştia deja -, apoi cartea începea să intre în anatomia de bază a omului. Deşi lucrurile i se păreau cunoscute, mama ei era, în mod cert, mai degrabă botanist decât biolog, aşa că Laurel era sigură că era măcar cu puţin în urmă faţă de restul clasei. Pe la pagina optzeci, textul începu să semene cu o limbă străină. Laurel bombăni pe sub mustaţă. Avea să fie un semestru tare lung.

în timp ce domnul James făcea prezenţa, Laurel recunoscu vreo câteva nume din primele ore avute în dimineaţa aceea, însă avea să treacă mult timp până să reuşească să asocieze măcar jumătate dintre ele cu feţele care o înconjurau. Se simţea pierdută în mijlocul mării de copii necunoscuţi.

Mama ei o asigurase că fiecare boboc avea să se simtă la fel - la urma urmei, era prima zi de liceu şi pentru ei -, însă nimeni altcineva nu mai părea pierdut sau speriat. Poate că, după ani de zile de mers la o şcoală de stat, te obişnuiai să te simţi pierdut şi speriat.

Se făcu linişte în clasă, iar Laurel coborî brusc cu picioarele pe pământ când profesorul îi repetă numele.


Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Wings
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 272
Editura: Litera
Apariția: 30.03.2012
ISBN: 978-606-600-740-5
Dimensiuni: 14 x 20 cm
Greutatea: 0.3700

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: