Aricelul și geroasa iarnă / Aricelul întâmpină primăvara

Aricelul și geroasa iarnă / Aricelul întâmpină primăvara

Preț de Listă: 125,00 MDL

Preț: 100,00 MDL

Economisești: 25,00 MDL (20%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare prin Curier
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

    • 2 persoane au cumpărat recent acest produs.

Descriere

Cartea nou-apărută despre aventurile Aricelului în două anotimpuri – iarna și primăvara – îl va atrage timp îndelungat pe copilul tău prin desenele frumoase și povestirea captivantă.

Ilustrațiile calde și informațiile utile despre natură și animale îi vor ghida pe cei mici în primii lor pași pe drumul științei: cum să determine anotimpul după mediul înconjurător, cum să deosebească animalele, păsările și plantele din cele patru anotimpuri, ce curiozități poți descoperi în natură.

Această nouă apariție editorială vă propune o carte cu două coperte și două povești care se întâlnesc la mijlocul volumului:
– „Aricelul și geroasa iarnă” – Aricelul se trezește într-o dimineață de iarnă și observă că totul este schimbat. Pleacă în căutarea prietenilor săi și este tot mai uimit. Află împreună cu el ce a descoperit.
– „Aricelul întâmpină primăvara” – Aricelul se trezește și vede cum toți prietenii lui se bucură și se pregătesc să întâmpine primăvara. Numai el nu o vede. Mergi în călătorie cu Aricelul și află dacă a reușit să găsească primăvara.

Este o carte necesară în biblioteca copilului tău din mai multe motive:

– Este o poveste captivantă despre un erou curios – Aricelul-meteorolog.
– Îl învață pe copil să fie atent și să-i ajute pe cei din jur.
– Îl atrage pe copil să citească singur datorită textului mare.
– Încurajează obiceiul de a citi în familie.
– Îl ajută să descopere multe lucruri interesante despre anotimpuri, păsări, animale.

Elena Ulyeva este o autoare de cărți educative pentru copii, cu o experiență pedagogică de 20 de ani, fiind în Top-3 al autorilor cu cele mai multe publicații pentru copii din Rusia. Cărțile sale s-au vândut în peste 6 milioane de exemplare.

Seria completă din 4 cărți despre întâmplările prin care trece Aricelul în cele patru anotimpuri vă va ajuta în educarea copilului. Vă veți bucura împreună nu doar de o poveste frumoasă, ci veți afla și informații despre anotimpuri și mediul înconjurător, transmise într-o formă accesibilă și interesantă. Textul scris cu litere mari și cuvintele evidențiate vor ajuta copilul să intre în lumea lecturii, învățând mai repede să citească singur.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 26
BRAND: Epigraf
Apariția: 2021
ISBN: 978-9975-60-409-3

Pareri