Arduino pentru Începători (LIVRARE: 7 ZILE)

Arduino pentru Începători (LIVRARE: 7 ZILE)
249,00 MDL

Disponibilitate: La comandă

Livrare în decurs de 7 zile!

Vă mai recomandăm:

Bifează produse pentru a le adăuga în coșul de cumpărături sau selecteaza toate

Descriere

Prima carte despre Arduino in limba romana. Cartea este gandita special pentru incepatori care nu au mai folosit niciodata placa Arduino. Contine 246 de pagini.

Prima parte a cartii descrie pe larg modul de utilizare al placii Arduino, diverse moduri de comunicare intre Arduino si senzori, si alte concepte generale care te vor ajuta sa intelegi mai bine utilizarea Arduino.

A doua parte a cartii descrie pe larg modul de utilizare a 60 de senzori, impreuna cu Arduino. Cateva exemple de produse din ecosistemul Arduino tratate in aceasta parte a cartii : ADXL335, ADXL345, BMA180, MMA4852Q, MQ3, senzori de forta, 6DOF, 9DOF, BMP085, SHT15, DHT22, MLX90614, TMP102, intreaga gama de componente brick, Ethernet Shield, Wifly Shield, MP3 shields, LCD-uri clasice si pe I2C, servomotoare,

A treia parte a cartii contine 20 de proiecte complete folosind platforma Arduino. Cateva exemple, de la simplu spre complex : semafor cu trei led-uri brick, lampa de veghe, in ritmul muzicii, termometru in bile de ping-pong, stocarea online a datelor culese de Arduino, folosind Google Docs, Leonardo ca tastatura si mouse, logare date in Excel, mouse cu manusa si accelerometru, harpa cu laser , tobe cu Arduino, accelerometru pentru automobil, cum sa faci o floare sa te traga de maneca atunci cand ai uitat sa o uzi.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Apariția: 2015

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: