Arcul de Triumf

Arcul de Triumf
248,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

În Arcul de Triumf, aparut in 1939, Erich Maria Remarque pune fata in fata doua personaje din lumi diferite.

Ravic, un chirurg german, care datorita nazismului trebuie sa se refugieze la Paris, unde are printre pacienti nume sonore ale orasului si Joan Madou, pe care o salveaza de la sinucidere, dupa un esec sentimental. Amandoi descopera ca au nevoie unul de celalalt si se infiripa o legatura puternica.

Erich Maria Remarque este unul dintre cei mai insemnati autori de limba germana ai secolului al XX, fiind cunoscut in lumea intreaga; operele sale au fost traduse in cel putin 58 de limbi. Remarque a fost si este un reprezentant al „celeilalte Germanii “, angajamentul sau literar stand sub semnul unei opozitii de factura luminista fata de razboi, oprimare si dictatura, precum si al luptei individului pentru autodeterminare si o existenta in pace si libertate.

În conştiinţa publică internaţională opera lui Remarque se limitează la unsprezece romane, începând cu Pe frontul de vest nimic nou (In Westen nichts Neues,1929) şi terminând cu romanul Umbre în Paradis(Schatten im Paradies) publicat în 1971 postum de către soţia sa.

Între ele câteva succese internaţionale cum ar fi Trei camarazi(Drei Kamaraden), Noaptea la Lisabona (Die Nacht von Lissabon) sau Arcul de Triumf (Arc de Triomphe).

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 599
Editura: Vivaldi
Apariția: 2007
ISBN: 978-973-150-006-5
Dimensiuni: 14 x 20 cm
Greutatea: 0.7500

Pareri