Ar fi Putut fi Paradisul

Mai multe poze

Ar fi Putut fi Paradisul
202,00 MDL (45,19 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Lui Siri Bergman, o psihoterapeuta in varsta de 34 de ani, ii este frica de intuneric.
Locuind singura intr-o zona pitoreasca, dar izolata, de langa Stockholm, incearca din rasputeri sa se convinga ca a depasit trauma provocata de disparitia sotului ei, Stefan, mort intr-un accident cu cativa ani in urma.

Insa cand merge la culcare, Siri lasa toate luminile aprinse, incapabila sa scape de senzatia ca este urmarita.
Intr-o noapte, temerile ei cele mai cumplite se adeveresc... Evenimentele se precipita ametitor, iar Siri se trezeste aruncata in mijlocul unei anchete, in care prietenii ei cei mai buni sunt, rand pe rand, suspectati de crima. Siri se vede obligata sa-si retraiasca trecutul zbuciumat, sa-si dezgroape secretul.
„Cand se lasa noaptea am grija sa aprind toate luminile, fiindca nu suport intunericul. Ca si cum absenta luminii ar sterge frontiera care ma separa de propriul mediu. Obscuritatea ma intimideaza mai mult decat as recunoaste, nascand sentimentul pe care-l stiu cel mai bine: frica.

Sunt atatia ani de cand frica ma strange in clestii ei, incat, fara sa exagerez, pot afirma ca o cunosc extrem de bine, atat de bine incat nici nu imi mai dau seama cand pune stapanire pe mine, la caderea noptii. O primesc resemnata, ca pe o veche prietena care nu e, totusi, bine-venita.“
Trecutul lui Siri ascunde un secret ingrozitor.

In iuresul intamplarilor terifiante, Siri nu mai poate sa ignore faptul ca cineva o asteapta in intuneric. Odata cu disparitia pisicii sale dragi si primind o fotografie de la un hartuitor, Siri e convinsa ca ea e urmatoarea victima.

 

Din fericire, se poate baza pe Markus, tanarul politist care investigheaza moartea uneia dintre pacientele ei. Vijay, un vechi prieten si profesor de psihologie, si Aina, prietena ei cea mai buna, incearca sa realizeze profilul criminalului, sperand sa-l prinda inainte ca acesta sa ucida din nou.
Dar pe masura ce investigatia avanseaza, prezentul si trecutul lui Siri incep sa se amestece si sa se dezintegreze, silind-o sa afle o cale de scapare si sa-si gaseasca, in sfarsit, linistea.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 372
Editura: Trei
Apariția: 2012
ISBN: 978-973-707-586-4
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri