Apelul

Apelul
170,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Într-o sală aglomerată dintr-un tribunal din Mississippi, juriul se întoarce cu un verdict şocant împotriva unei companii chimice acuzate ca şi-a deversat reziduurile toxice în sursa de apă a unui mic orăşel. Preşedintele companiei, Carl Trudeau, ştie că singura cale de salvare este un apel la Curtea Supremă din Mississippi, ai cărei nouă judecători vor confirma sau infirma acest verdict într-o bună zi.

Însă domnul Trudeau este convins că judecatorii Curţii nu sunt destul de "prietenoşi" şi se decide să-şi cumpere un loc în cadrul ei. Costul este de câteva milioane de dolari - o picătură de apă în oceanul miliardelor pe care le deţine.

Printr-o complicată reţea de conspiraţii şi înşelătorii, oamenii lui Trudeau recrutează un tânăr şi inocent candidat, pe care îl finanţează, îl manipulează, îl promovează şi îl modelează într-un potenţial judecător al Curţii Supreme. Propriul lor judecător al Curţii Supreme.

Apelul este o poveste actuală, şocantă şi plină de forţă despre intrigile politice şi juridice, o poveste care îi face pe cititori să vadă cu alţi ochi sistemele electoral şi juridic şi pe oamenii din spatele lor.

Despre Autor

John Grisham s-a născut în Jonesboro, Arkansas, la 8 februarie 1955, într-o familie modestă. Dupã absolvirea Facultăţii de Drept, a practicat avocatura timp de aproape un deceniu în Southaven. În 1983, a fost ales în Camera Reprezentanţilor din Mississippi, din partea democraţilor, for din care a făcut parte până în 1990. În timpul liber, ca hobby, Grisham a început munca la primul său roman şi a avut nevoie de trei ani pentru a scrie.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Call
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 448
Editura: Rao
Apariția: 2008
ISBN: 9789731038315
Greutatea: 0.3000

Pareri