Bandă Fitness elastică de cauciuc pentru exerciții/antrenament (LIVRARE: 7 ZILE)

Bandă Fitness elastică de cauciuc pentru exerciții/antrenament (LIVRARE: 7 ZILE)
560,00 MDL

Disponibilitate: La comandă

Livrare în decurs de 7 zile!

Vă mai recomandăm:

Bifează produse pentru a le adăuga în coșul de cumpărături sau selecteaza toate

Descriere

✔ BANDA Portocalie: Extensorul nostru elastic extrem de apreciat are dimensiunile 208 *1.3*0.45cm. Elasticul este un cerc inchis, cu toata circumferinta lui de 208 сm., lungimea are 104 cm (de la capat ). Rezistentele si culorile sunt diferite, dar si in latimea, aceasta banda are o latime de 84 mm.Utilizati doua din aceste benzi elastice veti dubla dificultatea exercitiului. Doar puneti piciorul pe elastic pentru a lua o parte din greutatea Dvs. Pastrati forma corespunzatoare pentru antrenament.

✔ ALEGE BANDA CORECTA: In functie de antrenamentul fizic, aveti nevoie de banda potrivita. Prezenta banda este  de culoare portocalie cu rezistenta 5-15 kg. Complet potrivita pentru exercitii reabilitare pentru barbati si femei.

✔ EXCELENTA REZISTENTA: Oferind rezistenta permanenta de la  5 pina la  15 kg., banda de antrenament ajuta perfect la cresterea rezistentei in ridicarile de la podea, ajuta la incalzirerea inainte de antrenament, diferite exercitii de rezistenta, fitness si crossfit in sala.

✔ INBUNATATESTE-TI ANTRENAMENTUL: Cu cat exercitiul are o dificultate mai mare, sansele de a avea o forma fizica mai buna cresc. Veti creste forta si masa musculara a intregului corp. Puteti schimba si diversifica cu usurinta rutina antrenamentului prin adaugarea rezistentei la aceste exercitii - ridicarea de pe banca, inclinarea sau tragerea. Imaginatia ta este limita ta. Benzile elastice pentru antrenament au mii de aplicatii in antrenament.

✔ APLICATIE LARGA: Banda rosie este cea mai potrivita pentru reabilitare, stretching, yoga, aerobic si ca instrument auxiliar pentru antrenamentele de greutate pentru a creste sarcina asupra muschilor din partea superioara a corpului - biceps, triceps, umeri si muschii abdominali anteriori si laterali. Exercitiile cu banda sunt bune atat pentru cei aflati la inceput, cat si pentru cei mai avansati indiferent de nivellul de pregatire. Pot fi folosite de persoanele care au suferit un prejudiciu pentru recuperarea si vindecarea fibrelor musculare rupte. Potrivite atat pentru barbati cat si pentru femei.

✔ REZISTENTE: Spre deosebire de alte benzi elastice de pe piata , benzile noastre elastice sunt fabricate din cauciuc natural durabil si vor rezista mult timp, indiferent de cat de grele sunt antrenamentele Dvs.

✔ CRESTE PUTEREA SI MOBILITATEA SI VEI SCAPA DE CONTUZII: Creste-ti puterea si volumul grupelor de muschi. Benzile din cauciuc natural Armageddon permit tensiuni musculare controlate, multi-directionale, ideale pentru exercitii de intindere, rezistenta si greutate, exercitiile de flexibilitate si mobilitate, au ca rezultat efectele pozitive asupra sanatatii, stabilitate imbunatatita si rezistenta.

✔ SALVEAZA BANI: Cu benzile de antrenament, va puteti antrenamena intregul corp in timp ce va aflati intr-un loc confortabil acasa. De ce sa mergi la sala de gimnastica cand tot ce ai nevoie este cu tine si nu ocupa loc?

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română

Pareri