Apă pentru Elefanți

Apă pentru Elefanți
202,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)
    • 4 persoane au cumpărat recent acest produs.

Descriere

Bestseller Internațional

Apărut în SUA în 2006, Apă pentru elefanţi a fost luni întregi Numărul 1 în topurile de vânzări din New York Times, Los Angeles Times, Wall Street Journal, USA Today, fiind desemnat în acelaşi an Favourite Book of the Year de către publicaţia Newsday. În 2007 este recompensat cu premiile Booksense Book of the Year şi Bookbrowse Diamond pentru cea mai populară carte. Tradus în peste 44 de limbi. Vândut în peste 5 milioane de exemplare. - Editura Humanitas

Descrierea Cărții

Primul rând: „Am nouăzeci de ani. Sau nouăzeci şi trei. Ori una, ori alta". Ultimul rând: „Pentru moşneagul ăsta, circul e casa lui". Între cele două rânduri se desfăşoară povestea fascinantă a tânărului Jacob Jankowski, care în anii '30 îşi face ucenicia vieţii într-unui dintre cele mai vestite circuri americane. Angajat să aibă grijă de animale, Jacob va descoperi sub marea cupolă un univers cu personaje bizare şi fascinante, dar cu reguli rigide ca ale unei caste.

Însă va afla deopotrivă că circul nu înseamnă numai strălucire şi culoare, paiete şi magie, râsete şi ropote de aplauze, ci şi animale maltratate, artişti în mizerie încercând să uite sordidul cotidian cu ajutorul alcoolului de contrabandă, violenţă şi prostituţie, suferinţă şi tragedii, incertitudini şi spaime.

Recenzii

"Un roman savuros și emoționant despre un univers plin de magie. Eroi, raufăcători, animale sălbatice năvalesc în arenă, iar spectacolul poate să înceapă! Cititorul e vrăjit încă de la primele rânduri." - Stephen King, Entertainment Weekly

"Din detalii istorice minuțios prelucrate, Sara Gruen izbutește să aducă la lumină lumea de o incredibilă fascinație a circului american din anii '30." - Publishers Weekly

Vezi trailerul ecranizării


Ecranizarea romanului Apă pentru elefanţi, în regia lui Francis Lawrence, a fost lansată în 22 aprilie 2011. În rolurile principale: Robert Pattinson, Reese Witherspoon si Christoph Waltz.

Despre Autoare

Sara Gruen, una dintre cele mai de succes scriitoare ale momentului, s-a născut în Vancouver şi a crescut în Ontario. În 1993 a absolvit Carleton University din Ottawa cu o diplomă în literatură engleză. După ce lucrează o vreme în domeniul software, în 1999 se mută în Statele Unite, iar doi ani mai târziu se hotărăşte să se dedice în exclusivitate scrisului.

Primele două romane, Riding Lessons (2004) şi Flying Changes (2005), o aduc în atenţia publicului şi a criticii, însă notorietatea şi-o dobândeşte cu Apă pentru elefanţi (2006), a cărui ediţie hardcover s-a vândut într-o lună în 248 000 de exemplare, a ajuns în fruntea topului de bestselleruri al prestigiosului New York Times.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Whater for Elephants
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 355
Editura: Humanitas
Apariția: 2011
ISBN: 978-973-689-418-3
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3560

Pareri

Părerile Clienților 1 item(s)

poveste de viata
Cred ca nu am citit pana acum nici-o carte in care sa fie redat atat de viu sentimentele de pierdere a parintilor, sentimentele de singuratate ale unui batran in azil si totodata sentimente de fascinatie, frica, curaj si fericire. O poveste de viata si de dragoste foarte frumoasa! Parerea lui Antonina / (Plasată la data 05.05.2012)