Anumite Fete

Mai multe poze

Anumite Fete
240,00 MDL (60,00 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Anumite fete (Certain Girls, 2008)este continuarea romanului Super‑tare la pat, avind‑o ca eroina pe Cannie Shapiro, jurnalista de succes. La treisprezece ani de la intimplarile din Super‑tare la pat, protago­nista este acum mama, preocuparile sale sint fiica adolescenta si rebela, pe nume Joy, cariera scriitori­ceasca, relatia cu sotul ei, medicul Peter Krushelevansky, mincarea organica si, mai nou, cursurile de yoga. Viata ei pare sa se fi inscris intr‑un circuit minunat de previzibil, cu toata linistea la care rivnise si, de asemenea, tandretea si iubirea unei familii.

Dar, din clipa in care Joy devine interesata de secretele de mult ingropate ale familiei, trecutul revine cu putere in viata lor de familie, supunind‑o pe Cannie la noi incercari si pe fiica ei la efortul de a intelege viata cu mai multa maturitate si umor decit pina atunci. Peste toate, Jennifer Weiner isi pune amprenta ei inconfunda­bila: frumusetea te ajuta sa scapi basma curata din orice situatie, natura umana e dificila si capricioasa, se cere in permanenta studiata si criticata, insa cu toate acestea sursele de umor sint nelipsite, iar bunul‑simt si obser­­vatiile patrunzatoare transforma romanul intr‑o lectura incintatoare.

Despre Autor

Jennifer Weiner s‑a nascut in 1970, la o baza militara din Louisiana, dar a crescut in Connecticut. A absolvit Universitatea Princeton si a lucrat ca jurnalist in Kentucky si Philadelphia inainte de publicarea primului ei roman, Good in Bed (Super-tare la pat, 2001). Au urmat In Her Shoes (Eu si sora mea mai mare,2002, ecranizat in 2005, cu Cameron Diaz, Toni Collette si Shirley MacLane in rolurile principale), Little Earthquakes (2004), Good Night Nobody (2005), The Guy Not Taken (2006) si Certain Girls (Unele fete, 2008, continuarea romanului Super‑tare la pat; in pregatire la Editura Polirom). Cartile lui Jennifer Weiner s‑au vindut in peste 9 mi­lioane de exemplare, in 36 de tari. Autoarea a aparut in mai multe emisiuni de televiziune (The CBS Early Show, The Martha Stewart Show). Ii plac apusurile de soare, plimbarile pe plaja si sushi.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Other girls
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 504
Editura: Polirom
Apariția: 2009
ISBN: 978-973-46-1452-3
Dimensiuni: 10,6 x 18 cm
Greutatea: 0.5000

Pareri