Antreprenoriat. Drumul de la idei către oportunități și succes în afaceri

Antreprenoriat. Drumul de la idei către oportunități și succes în afaceri
246,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Descrierea Cărții

Este un proiect de suflet mai vechi al meu, pe care ma bucur sa reusesc sa il finalizez acum. Informatiile din carte sunt, cred eu, utile pentru orice antreprenor, dar si pentru cei care se gandesc sa urmeze in viitor aceasta cale sau chiar pentru cei care nu sunt antreprenori, dar sunt implicati in orice alt mod in activitatile antreprenoriale din Romania.

Documentarea pentru cartea "Antreprenoriat. Drumul de la idei catre oportunitati si succes in afaceri" a implicat atat cursurile de entrepreneurship pe care le predau la scoli de business executive MBA (CEU Business School si acum la Maastricht School of Management) cat si experienta acumulata in Arena Leilor sau mai recent in Schoolforstartups dar mai ales experienta din ultimii aproape 20 ani de activitate antreprenoriala personala.

"Antreprenoriat. Drumul de la idei catre oportunitati si succes in afaceri" nu conține rețete, dar "este un material foarte util de carte de antreprenoriat, care sa fie un fel de ghid sau  manual nu doar pentru cei care sunt deja antreprenori, ci și pentru cei care se gandesc acum pe ce cale sa mearga in continuare" (Marius Ghenea).

Despre Autor

Marius Ghenea - Antreprenor in serie si un business-angel roman cu exit-uri de succes, prezent in toate topurile Capital si Forbes din ultimii ani;
- Inclus in Topul 10 oameni de afaceri 2004 de Ziarul Financiar, premiul pentru  cel mai bun antreprenor roman in serie 2008 din partea revistei Target, premiul pentru viziune antreprenoriala 2010 de la Revista Biz, etc.;
- Presedinte al Asociatiei Romane a Magazinelor Online; Board Director pentru Venture-Connect Forum; Board Advisor Maastricht School of Management Romania; Board Member in Programul pentru Fundatii Comunitare;
- Sustine organizatii ca AIESEC, Leaders Romania, JCI;
- Profesor de Entrepreneurship in programul EMBA al Maastricht School of Management;
- Invitat permanent al emisiunii Arena Leilor de la TVR;
- Co-organizator si lector al scolii antreprenoriale SchoolforStartups Romania;
- Autor al primei carti romanesti de antreprenoriat: “Antreprenoriat, drumul de la idei catre oportunitati si succes in afaceri”

Pe baza experienţei acumulate până în prezent, Marius Ghenea a scris cartea “Antreprenoriat. Drumul de la idei către oportunităţi şi succes în afaceri” exclusiv pentru mediul de afaceri de la noi din ţară şi pentru antreprenorii români, care au nevoie de un ghid care să-i ajute în problemele specifice ale mediului de afaceri din România.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 340
Editura: Universul Juridic
Apariția: Decembrie 2014
ISBN: 978-973-127-516-1
Dimensiuni: 14,5 x 20 cm
Greutatea: 0.5200

Pareri