Antrenamentul Memoriei

Antrenamentul Memoriei
76,00 MDL (17,04 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Autoarea arata ca metodele eficiente de memorare antreneaza toate tipurile de memorie (intelectuala, afectiva, figurativa, senzoriala etc.). La procesele de gandire si invatare participa nu doar mintea, ci si latura afectiva.

Memoria unilaterala conduce doar temporar la succes. Cartea arata cum pot fi combinate efectiv aceste tipuri de memorie. Combinarea mai multor tehnici ajuta la cresterea eficientei memoriei, mai ales in cazurile mai complexe. Metodele sunt ilustrate prin exemple relevante, dar si hazlii.

Astfel, lectura cartii devine usoara si placuta.

Utilizarea regulata a metodelor faciliteaza o imbunatatire a performantelor memoriei in toate domeniile, printre care se pot enumera: memorarea numerelor, invatarea limbilor straine, elaborarea unor tehnici pentru pregatirea creativa a conferintelor – aspecte importante atat pentru viata profesionala, cat si pentru cea cotidiana.

Utilizand metodele prezentate, invatarea si memorarea devin activitati mult mai placute si eficiente. insusirea acestor metode necesita un oarecare efort, insa odata asimilate, tehnicile de memorare vor deveni instrumente de nelipsit.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 136
Editura: All
Apariția: Ianuarie 2009
ISBN: 973-571-847-2
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri