Biblioteca Adevărul, Vol. 09. Anna Karenina vol. II

Biblioteca Adevărul, Vol. 09. Anna Karenina vol. II

Preț de Listă: 50,00 MDL

Preț: 20,00 MDL

Economisești: 30,00 MDL (60%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Descrierea Cărții

Eroina, iniţial Tatiana Stavrovici, viitoarea Anna Karenina, a pornit de la un personaj prin excelenţă negativ, nu prea frumoasă dar atrăgătoare, uşor vulgară, superficială şi cochetă. Anna urma să devină adulteră mai degrabă din perversitate decât din pasiune în ce măsură chipul definitiv diferă de această primă "apariţie" ne-o arată chiar paginile romanului, începând cu portretul fizic, Tolstoi oferind impresia că a mobilizat întreaga măiestrie pentru a sugera, încă de la intrare, cât de frumoasă e eroina lui în sensul cel mai deplin al cuvântului.

Frumuseţea Annei devine un leit-motiv al întregii acţiuni. Totdată Anna e şi un om superior, cu calităţi care o singularizează parcă în raport cu grupul personajelor care o înconjoară.

Vezi Trailerul Ecranizării

Despre Autor

Lev Tolstoi (n. 28 august 1828, Iasnaia Poliana - d. 7 noiembrie 1910, Astapovo) a fost un scriitor rus considerat de către critici ca fiind unul dintre cei mai importanți romancieri ai lumii.Alături de Fiodor Dostoievski, Tolstoi este unul dintre scriitorii de seamă din timpul perioadei cunoscută ca vârsta de aur a literaturii ruse. Operele sale Război și pace și Anna Karenina au avut o influență hotărâtoare asupra dezvoltării romanului mondial, iar credințele și ideile sale filosofice și estetice, propovăduite de-a lungul vieții prin celelalte opere, sunt reunite și cunoscute sub denumirea de „tolstoism”. - Wikipedia

Descrierea Colecției

În luna noiembrie 2008, ziarul Adevărul din România a lansat colecția ”100 de cărți pe care trebuie să le ai în bibliotecă” - o colecție elegantă de cărți legate în piele ecologică. Până în octombrie 2009, în mai puțin de un an de la lansarea colecției, au fost vândute peste 12 milioane de exemplare. În anul 2010, odată cu lansarea ziarului Adevărul la Chișinău, volumele din colecție au devenit disponibile și pentru cititorii din Republica Moldova.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Анна Каренина
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 448
Editura: Adevărul
Apariția: 2009
ISBN: 978-973-184-885-3
Dimensiuni: 13 x 21 cm
Greutatea: 0.6200

Pareri