Animarea Grupurilor. Ghid Practic

Animarea Grupurilor. Ghid Practic
152,00 MDL (38,00 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

In ultimii ani, numarul specialistilor in comunicarea de grup a crescut; tot mai multi tineri aleg sa fie animatori sociali sau sa se specializeze in recreare, motivare si intermedierea relatiilor.

Daca doriti sa profesati in acest domeniu, volumul va prezinta in detaliu rolul responsabilului de grup si pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a deveni un bun animator. Daca conduceti o echipa de lucru, sfaturile practice va ajuta sa aplicati cu succes regulile de baza ale animarii, sa identificati persoanele cu potential de lider si pe cele cu probleme de adaptare, sa creati o atmosfera de lucru placuta si sa va motivati colegii pentru a duce la bun sfirsit proiectele de grup.

Cuprins: Cum sa va descoperiti calitatile de lider • Regulile de baza pentru animarea unei reuniuni • Gestionarea optima a timpului • Temperarea persoanelor dificile • Cum ne descurcam in situatii neprevazute • Gestionarea stresului • Folosirea suportului tehnic

Despre Autor

Michel Quaranta are peste treizeci de ani de experienta in domeniul vinzarilor si al resurselor umane si peste douazeci de ani de activitate ca formator si coordonator de grupuri de lucru.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Comment animer un groupe
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 200
Editura: Polirom
Apariția: 2009
ISBN: 978-973-46-1502-5
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2500

Pareri