Angelica. Serbări Regale

Angelica. Serbări Regale
79,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

In iunie 1660, intreaga curte a Frantei se grabeste sa ajunga la Saint-Jean-de-Luz pentru a sarbatori cununia regelui Ludovic al XIV-lea cu infanta Maria Tereza, fiica regelui Spaniei, care va pune capat, in sfarsit, conflictelor sangeroase dintre cele doua tari.

In timpul serbarilor regale, farmecul Angelicai nu trece neobservat, iar tanara si frumoasa contesa isi atrage admiratia nobililor si a suveranilor. Joffrey de Peyrac este incantat de succesele sotiei sale, pe care le priveste insa cu o usoara strangere de inima, caci in vartejul  ametitor al petrecerilor, de prea putine ori cei doi mai au prilejul de a-si impartasi iubirea. In plus, aparitia lor starneste mirarea si invidia, iar pericole sumbre par sa umbreasca fericirea construita cu atata efort si sacrificii.

Odata incheiate festivitatile, visul frumos se transforma in cosmar: Joffrey este de negasit si se pare ca a fost intemnitat intre zidurile groase ale Bastiliei. Aflata in pragul disperarii, Angelica urmeaza curtea regala la Paris, pentru a incerca sa-si salveze sotul. Dar, desi descopera ce invinuiri i se aduc contelui de Peyrac,  ea nu gaseste nici un ajutor in capitala aflata in fierbere in asteptarea intrarii triumfale a regelui in oras. Iar timpul trece inexorabil...


Anne Golon a inceput sa scrie seria  Angelica in anul 1956, primul volum aparand in Germania.

Romanele s-au bucurat de un succes imens la nivel mondial, fiind publicate in 63 de tari, de peste 320 de edituri, iar ulterior au fost ecranizate.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Angélique
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 320
Editura: Lira
Apariția: 2013
ISBN: 978-606-848-121-0
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.2500

Pareri