Angelica. Logodnica Vândută

Angelica. Logodnica Vândută
79,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

1654. Angelica de Sance, acum in varsta de saptesprezece ani, isi lasa in urma familia si tinuturile natale pentru a porni in lunga si anevoioasa calatorie spre Toulouse, unde o asteapta contele Joffrey de Peyrac. Tanara nu isi cunoaste viitorul sot decat din auzite, iar lucrurile care se spun pe seama lui sunt infricosatoare si invaluite in mister.

La Toulouse, in ciuda bogatiei si a frumusetii locurilor, Angelica se simte deznadajduita. Cum va putea trai pentru tot restul vietii alaturi de un sot care o inspaimanta? Firea lui originala, inteligenta si pasiunea pentru stiinte si arte vor fi de ajuns ca frumoasa tanara sa se lase purtata pe taramul poeziei si al iubirii si, in cele din urma, sedusa?

Pe cand intregul regat se pregateste sa intampine cu bucurie vestea cununiei lui Ludovic al XIV-lea cu infanta Spaniei, Angelica descopera cu uimire contrastul din tinuturile insorite ale sudului Frantei, unde mirosul rugurilor catare pluteste inca deasupra balurilor si petrecerilor fastuoase care se tin lant in palatul contelui de Peyrac...

Anne Golon a inceput sa scrie seria  Angelica in anul 1956, primul volum aparand in Germania.

Romanele s-au bucurat de un succes imens la nivel mondial, fiind publicate in 63 de tari, de peste 320 de edituri, iar ulterior au fost ecranizate.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Angélique. La fiancée vendue
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 256
Editura: Lira
Apariția: 2012
ISBN: 978-606-933-140-8
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.2500

Pareri