Andiamo

Andiamo

Preț de Listă: 192,00 MDL (48,00 RON)

Preț: 96,00 MDL (24,00 RON)

Economisești: 96,00 MDL (24,00 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Aceasta este cartea calatoriilor noastre cu bilet dus-intors-asteptat, cartea drumului cu denivelari, a drumului alunecos. Este povestea iubirilor cu sens giratoriu, a sperantelor cu taxa de viaduct, taxa de autostrada, taxa de naivitate. Este istoria decolarilor cu turbulente si a aterizarilor cu resemnari. Sunt amintirile noastre duty-free, happy-end-free. 

Alice Nastase Buciuta si Simona Catrina sunt nu doar autoarele catorva bestseller-uri pe care le-au scris separat, ci si ale unei prietenii legendare. “Noi suntem zeite” sau “Dragostea e un bonsai”, volume semnate de Alice Nastase, “Sex in (per)versiune clasica” sau “Codul nebunelor maniere”, scrise de Simona Catrina, sunt carti care nu doar s-au vandut nebuneste, ci au imbogatit o multime de vieti cu zambete, lacrimi, emotii, revelatii si scene memorabile.

Andiamo” este primul volum semnat impreuna de cele doua scriitoare, intr-o formula editoriala care te cucereste iremediabil.

Din cuprins: De ce am plecat? De ce aș mai fi rămas? • Stimată doamnă, pe-o mură v-am scris că vă iubesc • Toate drumurile duc la Roma. Toate gândurile duc la dragoste • Julieta era de pe Venus, nu din Verona • Întâia dragoste în viteza întâi • Bărbații vieții mele: Peter și Paul

Despre Autoare

Alice Năstase este absolventă a Facultăţii de Litere a Universităţii Bucureşti şi a Facultăţii de Psihosociologie a Institutului Naţional de Informaţii şi are experienţă de peste un deceniu în presă românească.

Pregătirea să polivalentă de filolog şi psiholog, dar şi capacitatea jurnalistică de a construi textul în mod alert, succint, captivant se reflectă perfect într-un roman splendid, emoţionant, valoros, a cărui lectură este memorabilă.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Andiam
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 220
Editura: Tango
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-92168-8-0
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3300

Pareri