Anatomia unui Corp Perfect

Anatomia unui Corp Perfect
385,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Bestseller Internațional

Potrivit Editurii Litera, cartea Anatomia unui corp perfect de Frederic Delavier a fost tradusă în 21 de limbi și s-a vândut în peste 450,000 de exemplare în întreaga lume, devenind Bestseller Internațional.

Descrierea Cărții

Descopera singur Anatomia unui corp perfect, una dintre cele mai bine vândute cărți de culturism pe plan mondial! Vei putea studia corpul omenesc în mișcare cu ajutorul a mai mult de 400 de ilustrații bogat colorate.

Imaginile infățișează mușchii solicitați în timpul fiecărui exercițiu și modul în care interacționează grupurile musculare între ele, dar și cu tendoanele și cu structurile osoase. Este ca și cum am fi radiografiat corpul omenesc în timpul exercițiilor pentru a-ți oferi imagini sugestive, de profunzime, ale masei musculare.

Această carte cuprinde și capitole dedicate analizei anatomice a celor mai frecvente răni și accidente petrecute în timpul antrenamentelor. De asemenea, te invață și ce trebuie să faci să le previi sau cum să le tratezi. Vei găsi descrise amănunțit 115 exerciții pentru brațe, piept, spate, picioare, fese și abdomen, adică pentru cele mai importante grupe musculare.

Video despre Carte


Despre Autor

Frédéric Delavier, vicecampion al Frantei la ridicări de greutăți în 1990, fost editor șef la revista PowerMag din Franța și redactor la publicația Le Monde du Muscle. El a studiat pictura la Facultatea de medicină din Paris. A făcut cercetări de anatomie comparata la Muzeul de istorie naturală din Paris și a realizat reconstituiri științifice în cadrul unor programe de paleontologie.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: La Méthode Delavier
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 144
Editura: Litera
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-675-574-3
Dimensiuni: 19,3 x 23 cm
Greutatea: 0.5500

Pareri