Anatomia si fiziologia omului. Teste grila pentru admiterea la facultatile de medicina dupa manualul Barron's (LIVRARE: 15 ZILE)

Lorena Caradan

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Descriere

Anatomia si fiziologia omului. Teste grila pentru admiterea la facultatile de medicina dupa manualul Barron's, Lorela Caradan 

 

 

Aparitia acestei culegeri de teste era imperios necesara pentru toti cei dornici sa se afirme in domeniul biologiei si pentru admiterea in invatamantul superior (medicina generala, medicina dentara, kinetoterapie etc.) avand ca sursa bibliografica manualul BARRON’S. Aceasta lucrare, prin continutul sau ofera un sprijin candidatilor la facultatile de medicina prin accesibilizarea informatiilor, fixarea si consolidarea cunostintelor, dezvoltarea gandirii critice, a intuitiei si a abilitatii de a corela notiuni din diferite capitole, asigurand perceperea organismului ca unitate structurala si functionala, dar si formarea unui bagaj minim de cunostinte necesare viitorului student. Volumul ofera un numar de 1400 de teste de tip complement simplu, sistematizate pe 22 capitole si este un excelent instrument de lucru pentru ca stimuleaza invatarea logica, asigurand verificarea ritmica a cunostintelor acumulate, oferind si posibilitatea unei evaluari finale sumative, prin parcurgerea testelor recapitulative. Cele cinci teste sumative de la finalul lucrarii reprezinta pentru aspirantii medicinisti, un reper pentru aprecierea capacitatii de sinteza a informatiilor dobandite pe parcursul invatarii printr-o gandire fluida si flexibila. Cu speranta ca aceasta lucrare va fi un instrument util si eficient in intelegerea anatomiei si fiziologiei organismului uman, uram succes tuturor candidatilor la examenele de admitere la medicina.

 

CUPRINS: 1. Introducere in anatomie si fiziologie

2. Celulele si fiziologia celulara

3. Oasele si articulatiile

4. Tesutul muscular

5. Tesutul nervos

6. Organizarea sistemului nervos

7. Organele de simt

8. Sistemul endocrin

9. Sangele

10. Sistemul cardiovascular

11. Sistemul limfatic

12. Sistemul respirator

13. Sistemul digestiv

14. Metabolism si nutritie

15. Sistemul urinar

16. Sistemul reproducator masculin

17. Sistemul reproducator feminin

18. Test recapitulativ nr. 1

19. Test recapitulativ nr. 2

20. Test recapitulativ nr. 3

21. Test recapitulativ nr. 4

22. Test recapitulativ nr. 5

Raspunsuri

 

Coordonator: Lorela Caradan

 

Adina Imbria

Alina Birliga

Ioana Bohotineanu

Marieta Condrea

Oana Sardariu

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 160
Apariția: 2023
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 19 x 27 cm