Anatomia Antrenamentului de Forță. Cele 5 Exerciţii Esenţiale

Mai multe poze

Anatomia Antrenamentului de Forță. Cele 5 Exerciţii Esenţiale
299,00 MDL (60,10 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Pentru a efectua cu succes un program de fitness sau un antrenament de forță ai nevoie de cele 5 exerciții esențiale – îndreptări, fandări, flotări, tracțiuni și abdomene – care să îți lucreze mușchii, oasele, articulațiile, ligamentele și tendoanele. Această carte îți dă instrucțiuni pas cu pas pentru zeci de variante și ilustrează acțiunea mușchilor, oferindu-ți o mai bună înțelegere a efectelor fiecărui exercițiu asupra corpului tău.

Toate exercițiile sunt prezentate cu instrucțiuni concise și clare, cu imagini color și cu ilustrații anatomice detaliate.

 
„Pat Manocchia este un antrenor excepțional fiindcă, datorită cunoștințelor lui, pot obține mereu mai mult de la corpul meu.“ -- John McEnroe, legendă a tenisului
 
„Programele și metodele de antrenament ale lui Pat m-au adus în cea mai bună formă... nu numai a trupului, ci și a minții.“ -- Sean Avery, jucător în National Hockey League

 

Despre Autor


 

Pat Manocchia este proprietarul și directorul La Palestra Center for Preventative Medicine din New York, un centru integrat de medicină holistică și de fitness. Recunoscut internațional drept expert în sănătate și fitness, Pat Manocchia are numeroase lucrări de specialitate și a fost editor la revistele Woman's Sports and Fitnesss și Allure. Fost jucător profesionist de hochei, a participat la unsprezece maratoane și a condus câteva ascensiuni montane în jurul lumii.

Absolvent al Brown University, acum trăiește la New York împreună cu soția, Deborah, și cu cei doi copii ai lor.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 160
Editura: Litera
Apariția: Februarie 2015
ISBN: 978-606-686-743-6
Dimensiuni: 22 x 28 cm
Greutatea: 0.2500

Pareri