Amurgul, un alter ego

Matei Dacian Boboc

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Descriere

O poveste despre dragoste, imperfecțiune și suspin, despre rătăcirea în propriile gânduri, despre amărârea lumii de ieri și de azi. O poveste despre evoluția firească a existenței și despre împrejurările dificile ale vieții. Este povestea descoperirii sinelui neștiut, a făpturii ce călăuzește realitatea netăgăduită. O poveste a cărei cuvinte înseamnă suflete, chipuri zugrăvite într-un singur contur.

Este ea. O fragilă copilă, o pătimașă adolescentă și o neîncrezătoare tânără. Evoluția ei, incredibilă, însă nespus de delicată, presărată cu neajunsurile vieții anevoioase o transformă în final, într-o puternică femeie. Cum a reușit ea să se opună împotrivirilor vieții? Există acel prieten divin la care a nădăjduit necontenit? Există un alter ego? Nu știe, însă are speranța nesfârșită că va dezvălui alter ego-ul ce i-a plăsmuit o viață la care nu putea visa. O viață înfăptuită printr-o prietenie nesfârșită, o dragoste nemărginită, un singur suflet deplin. Este sfârșitul unei existențe care destăinuie adevărata înfățișare a chipului nemărginit, a grăitorului fără glas, a plăsmuitorului de realități, a pețitorului de cuvinte. Amurgul.

„Te iubesc! Eu pot fi amurgul tău.”


Matei-Dacian Boboc (n. 2009, Brăila, România) este un autor român. A debutat cu volumul pentru copii Pădurea de Cristal și Stejarul cel Bătrân în 2021. Acum, continuă să viseze la o adevărată carieră scriitoricească, țelul său fiind acela de a atrage către lectură tinerii Generației Z.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 166
Apariția: 2023
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 9789975773898