Amurg (Seria Amurg, Vol. 1)

Amurg (Seria Amurg, Vol. 1)
111,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Bestseller Internațional

Potrivit Publishersweekly.com, seria Twillight (Amurg) a fost tradusă în aproape 50 de țări și s-a vândut în peste 116 milioane de exemplare. Cartea a devenit bestseller New York Times, cea mai bună carte a deceniul la Amazon.com și printre cele mai bune zece cărți în literatura pentru adolescenți potrivit Asociației Americane a Bibliotecilor.

Descrierea Cărții

Curiozitate: Stephenie Meyer a afirmat că mărul de pe copertă reprezintă fructul interzis din Biblie. Acesta simbolizeaza iubirea dintre Bella și Edward, care este interzisă, similară fructului din Copacul cunoașterii binelui și răului.

Cartea Amurg a fost adaptată pe marile ecrane de Summit Entertainment. Directorul filmului este Catherine Hardwicke iar personajele seriei Isabella Swan și Edward Cullen sunt jucați de Kristen Stewart și respectiv Robert Pattinson.

Vezi Trailerul Ecranizării


Despre Autoare

Stephenie Meyer (24 decembrie 1973 în Hardford, Connecticut) este o autoare americană de romane fantastice. Cea mai cunoscută serie a sa este Twilight (Amurg). Când avea patru ani, familia ei s-a mutat în Phoenix, Arizona. A urmat cursurile universității Brigham Young din Provo, Utah, unde a obținut doctoratul în literatura engleză. Acolo și-a întâlnit viitorul soț, Christian, cunoscut drept Pancho, din Arizona. Cei doi s-au căsătorit în anul 1994 și au trei copii: Gabe, Seth, și Eli.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Twilight (Twilight, Book 1)
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 409
Editura: Rao
Apariția: 2008
ISBN: 978-973-103-599-4
Dimensiuni: 10,5 x 17,7 cm
Greutatea: 0.2340

Pareri