Amos Daragon, Blestemul Freyjei

Amos Daragon, Blestemul Freyjei
93,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

„Blestemul Freyjei” este povestea uimitoare a zeiţei fertilităţii, Freyja, care fiind certată de zeul Odin din panteonul zeilor binelui, aruncă un blestem asupra seminţiei lui preferate, beoriţii.

Nimic nu mai merge cum trebuie în panteonul nordic al zeilor binelui. Certata cu zeul Odin, zeița Fertilității, Freyja, aruncă un blestem asupra beoriților, semintia preferată a dusmanului său: din acel moment, toți pruncii omanimalelor vor muri încă din leagăn, condamnînd această rasă la o disparitție sigură. De aceea, beoritii hotărăsc să pornească către insula Freyjei ca să incerce să o induplece.

Amos Daragon, deși chinuit de dorința de a pleca sa-și caute mama, capturată de gnomi, participă la expediție. Călătoria e presărată de piedici: o vrăjitoare, șerpi de mare, un grifon și Omul cenușiu nu sunt decît cîteva din făpturile însărcinate de zeul Loki să dea peste cap planurile purtătorului de maștii și ale tovarășilor săi de aventuri. Din fericire, eroii noștri sunt ajutați de prieteni curajoși și devotați, dornici, ca si Amos, să restabilească echilibrul lumii.

Despre Autor

Bryan Perro (n. 1968, la Shawinigan, Canada), actor şi scriitor canadian de expresie franceză.

Recunoscut pe plan internaţional graţie romanului pentru adolescenţi Amos Daragon (12 volume), tradus în 18 limbi, autorul este distins cu numeroase premii literare: Auteur coup de cœur, jeunesse, Salon du livre de Trois-Rivières (2004); Auteur coup de cœur, jeunesse, Salon du livre de l'Outaouais (2004); Palmarès Com-munication-Jeunesse des livres préférés des jeunes (2005); Prix Personnalité des Salons du livre (2006); Prix Jeunesse de science-fiction et de fantastique québécois (2006).

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Amos Daragon: La malédiction de Freyja
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 244
Editura: Cartier
Apariția: 2009
ISBN: 978-9975-79-591-3
Dimensiuni: 13 x 19,5 cm
Greutatea: 0.2800

Pareri