Amintiri Înşelătoare

Amintiri Înşelătoare
99,00 MDL (24,87 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Britt Shelley, reporter-vedetă la o televiziune din Charleston, trăiește o experiență cutremurătoare: după o noapte din care nu ține minte nimic, se trezește alături de cadavrul lui Jay Burgess, unul dintre eroii poliției locale. 

În urmă cu cinci ani, chipeșul și petrecărețul Burgess salvase multe vieți în timpul unui incendiu care devastase secția de poliție. Prietenul său din copilărie, Raley Gannon, se ocupase de anchetă, dar n-o putuse finaliza deoarece viața și cariera lui fuseseră distruse de un scandal. 

Acum, reportera ale cărei relatări părtinitoare au contribuit la prăbușirea lui Raley reprezintă singura lui șansă de a se răzbuna și de a obține dreptatea pentru victimele incendiului. Însă pe măsură ce Raley și Britt scot la iveală secretele acelei zile fatidice, situația devine tot mai periculoasă, astfel încât căutarea adevărului se transformă totodată într-o cursă nebunească pentru a-și salva propriile vieți.

 

Despre Autor

Sandra Brown este una dintre cele mai cunoscute autoare americane contemporane. Cele peste 70 de cărți scrise de ea au fost publicate în 33 de țări, în peste 80 de milioane de exemplare.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 408
Editura: Lira
Apariția: Februarie 2014
ISBN: 978-606-686-956-0
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri