Amintiri inselatoare (LIVRARE 15 ZILE)

Sandra Brown

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

Cand trebuie sa alegi intre a pastra un secret sau a ramane in viata.

 

Britt Shelley, reporter-vedeta la o televiziune din Charleston, traieste o experienta cutremuratoare: dupa o noapte din care nu tine minte nimic, se trezeste alaturi de cadavrul lui Jay Burgess, unul dintre eroii politiei locale.

 

In urma cu cinci ani, chipesul si petrecaretul Burgess salvase multe vieti in timpul unui incendiu care devastase sectia de politie. Prietenul sau din copilarie, Raley Gannon, se ocupase de ancheta, dar n-o putuse finaliza deoarece viata si cariera lui fusesera distruse de un scandal. Acum, reportera ale carei relatari partinitoare au contribuit la prabusirea lui Raley reprezinta singura lui sansa de a se razbuna si de a obtine dreptatea pentru victimele incendiului.

 

Insa pe masura ce Raley si Britt scot la iveala secretele acelei zile fatidice, situatia devine tot mai periculoasa, astfel incat cautarea adevarului se transforma totodata intr-o cursa nebuneasca pentru a-si salva propriile vieti. 

 

Dupa zeci de bestsellere, Sandra Brown isi demonstreaza inca o data maiestria, oferindu-le cititorilor o poveste plina de suspans, cu un final absolut surprinzator. - New York Post

Un roman captivant, cu o structura eleganta... Sandra Brown este o maestra a suspansului! - The Providence Journal

Mai multe informații

Limba: Română
Coperta: Copertă moale