Amintiri din Viitor, Vol. III

Amintiri din Viitor, Vol. III
169,00 MDL (35,63 RON)
  • Cumpără 2 exemplare cu 85,00 MDL fiecare și economisește 50%

Disponibilitate: În Stoc

sau

Descriere

Comenzi prin telefon la +373 (22) 993-992, online prin Facebook Messenger sau direct la Librăria Bestseller.

Mir învață să trăiască cu amintiri din trecut. Să fie ca toți ceilalți într-o viață în care trecutul și viitorul nu se mai schimbă cu locul.

Când totul pare că revine la normal se descoperă adevărul despre trecutul său. Care este adevărul lui Mir? Unde este Amelia?

Niciodată nu știi cât timp a mai rămas...

Recenzii


 

„Utopia Andreei Russo este bine structurată, bine închegată şi bine scrisă. După ce am citit-o, mi-am dat seama că Andreea Russo este o scriitoare foarte promiţătoare, cu un mare viitor în faţă. Din viitor este şi această carte a ei. Chiar dacă nu am capacităţile lui Mir, sunt sigur că, în timp, Andreea se va impune ca scriitoare şi va deveni o voce importantă.” - Dumitru Crudu, prozator, poet și dramaturg

„Într-o zi și jumătate am citit această carte. Se citește foarte bine. Pentru mine o proză bună e atunci când personajele au personalitate, iar cele ale Andreei Russo au atitudine.” - Iulian Filip, poet și dramaturg 

 

Despre autoare


 

Andreea Russo este autoarea generației sale. Îşi scrie cărțile la calculator și la telefonul mobil. Comunică pe Facebook cu cititorii săi pentru a afla părerea și așteptările lor. Lucrează cu pasiune asupra visului de a deveni într-o bună zi laureată a Premiului Nobel pentru Literatură.

Debutează cu trilogia „Amintiri din viitor”. Volumul I al trilogiei a fost premiat la Salonul Internațional de Carte pentru Copii și Tineret din Chișinău, ediția a XX-a din 17 aprilie 2016.

 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 146
Editura: Editura Bestseller
Apariția: 11 mai 2017
ISBN: 978-9975-4150-6-4
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2220

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: