Amintiri din Viitor, Vol. II

Amintiri din Viitor, Vol. II
169,00 MDL (42,25 RON)
  • Cumpără 2 exemplare cu 85,00 MDL fiecare și economisește 50%

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Comenzi prin telefon la +373 (22) 993-992, online prin Facebook Messenger sau direct la Librăria Bestseller.

Cum e să trăiești fără amintiri? Cum e să știi că acestea sunt scrise într-un jurnal de care îți e frică? O frică față de un trecut în care cunoșteai viitorul. 

Tokyo, 11 februarie, el deschide ochii și realizează că nu mai are trecut, cu excepția unor jurnale pe care tot amână să le citească. Într-un final le deschide și redescoperă greșelile pe care le-a făcut în mod conștient. A pierdut benevol femeia pe care o iubea. Cum să se întoarcă la viața lui de odinioară? Cum să o întoarcă pe ea? În loc de răspunsuri apar mai multe întrebări.

Numele lui este Mir. E în viață. Dacă citești aceste rânduri, descopri împreună cu el trecutul său.

 

Recenzii


 

„Utopia Andreei Russo este bine structurată, bine închegată şi bine scrisă. După ce am citit-o, mi-am dat seama că Andreea Russo este o scriitoare foarte promiţătoare, cu un mare viitor în faţă. Din viitor este şi această carte a ei. Chiar dacă nu am capacităţile lui Mir, sunt sigur că, în timp, Andreea se va impune ca scriitoare şi va deveni o voce importantă.”  Dumitru Crudu, prozator, poet și dramaturg

„Într-o zi și jumătate am citit această carte. Se citește foarte bine. Pentru mine o proză bună e atunci când personajele au personalitate, iar cele ale Andreei Russo au atitudine.” — Iulian Filip, scriitor

„Vocea Andreei răsună, iar personajele dansează. Asta e lectura, un dans. Scriitorul își îneacă condeiul în cerneală, personajele învață primii pași. Condeiul deja alunecă pe file, iar personajele se leagănă, ușor, după cum dictează condeiul.” — Glasul Literaturii

Fragment din carte


 

„Te rog să te oprești, să mă aștepți, dar nu o faci, procedezi corect. Atunci când te rog să mă săruți, nu mă săruta.  Te rog să mă îmbrăţişezi, nu, tu nu mă îmbrăţişa. Te rog să mă privești. Nu privi, fii orb! Te rog să mă asculți, fii surd. Te  rog să îmi vorbești, fii mut. Nu am nevoie  de răspuns la o rugăminte, căci dacă nu vrei să mă aștepți, să mă privești, să mă săruți și să mă îmbrățișezi, să nu o faci, pentru că, în cazul în care tu ai să mă rogi să te aștept, eu voi merge înainte, iar când vei dori să mă săruți, îmi voi ascunde buzele.

Voi fi oarbă, surdă și mută când mă vei ruga contrariul, la fel ca tine, din  motiv că, asemenea ție, nu am dorință.  O reciprocitate adesea se transformă în obligație, o plăcere se transformă  în dezgust, o relație se transformă în trecut. E normal să-ţi iei rămas-bun de la un om în cazul în care tu ai decis să mergi spre est, iar persoana cealaltă spre vest. Un rămas-bun reciproc? Cel mai frumos cadou pentru o relație care s-a născut din reciprocitate”.

 

Despre autoare


 

Andreea Russo este autoarea generației sale. Îşi scrie cărțile la calculator și la telefonul mobil. Comunică pe Facebook cu cititorii săi pentru a afla părerea și așteptările lor. Lucrează cu pasiune asupra visului de a deveni într-o bună zi laureată a Premiului Nobel pentru Literatură.

Debutează cu trilogia „Amintiri din viitor”. Volumul I al trilogiei a fost premiat la Salonul Internațional de Carte pentru Copii și Tineret din Chișinău, ediția a XX-a din 17 aprilie 2016.

 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 174
Editura: Editura Bestseller
Apariția: August 2016
ISBN: 978-9975-3143-2-9
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2220

Pareri

Părerile Clienților 2 item(s)

Se merita!
Este o trilogie foarte interesanta, este ceva ce te atrage. Am citit primul volum acum sunt la ce de al 2-lea volum..incurind finisez...astept cu nerabdare continuarea..
Evaluarea
Parerea lui Valentina Cretu / (Plasată la data 24.08.2016)
O carte formidabila
O carte formidabila. Te ajuta sa te gandesti la viata, la moarte, la amintiri, la orice,poate chiar si te ajuta sa-ti faci curat in sentimente,datorita citatului reprezentat pe semnul de carte : „Innainte de a spune ce simti, asigura-te ca simti cu adevarat." Precum si de primul volum, am ramas complet vrajita de fiecare cuvant pe care il inghiteam cu nesat. Trilogia asta va constitui cartile mele de capatii care vor fi cu mine toata viata.
Evaluarea
Parerea lui Elena Gilbert / (Plasată la data 18.08.2016)

Bestseller.md îți mai recomandă: