Amintiri din Viitor, Vol. II [Carte electronică]

Amintiri din Viitor, Vol. II [Carte electronică]
0,00 MDL (0,00 RON)

Descriere

Cum e să trăiești fără amintiri? Cum e să știi că acestea sunt scrise într-un jurnal de care îți e frică? O frică față de un trecut în care cunoșteai viitorul.

Tokyo, 11 februarie, el deschide ochii și realizează că nu mai are trecut, cu excepția unor jurnale pe care tot amână să le citească. Într-un final le deschide și redescoperă greșelile pe care le-a făcut în mod conștient. A pierdut benevol femeia pe care o iubea. Cum să se întoarcă la viața lui de odinioară? Cum să o întoarcă pe ea? În loc de răspunsuri apar mai multe întrebări.

Numele lui este Mir. E în viață. Dacă citești aceste rânduri, descopri împreună cu el trecutul său.

  

Recenzii


 

„Utopia Andreei Russo este bine structurată, bine închegată şi bine scrisă. După ce am citit-o, mi-am dat seama că Andreea Russo este o scriitoare foarte promiţătoare, cu un mare viitor în faţă. Din viitor este şi această carte a ei. Chiar dacă nu am capacităţile lui Mir, sunt sigur că, în timp, Andreea se va impune ca scriitoare şi va deveni o voce importantă.” - Dumitru Crudu, prozator, poet și dramaturg

„Într-o zi și jumătate am citit această carte. Se citește foarte bine. Pentru mine o proză bună e atunci când personajele au personalitate, iar cele ale Andreei Russo au atitudine.” - Iulian Filip, scriitor

„Amintiri din viitor este o carte de citit perfect într-o după amiază însorită de vară sau iarnă. Dacă nu citiți această carte veți pierde o adevărată călătorie în viitor.” - Florinela Alexandrescu, cititoare 

 

Fragment din carte


 

„Te rog să te oprești, să mă aștepți, dar nu o faci, procedezi corect. Atunci când te rog să mă săruți, nu mă săruta.  Te rog să mă îmbrăţişezi, nu, tu nu mă îmbrăţişa. Te rog să mă privești. Nu privi, fii orb! Te rog să mă asculți, fii surd. Te  rog să îmi vorbești, fii mut. Nu am nevoie  de răspuns la o rugăminte, căci dacă nu vrei să mă aștepți, să mă privești, să mă săruți și să mă îmbrățișezi, să nu o faci, pentru că, în cazul în care tu ai să mă rogi să te aștept, eu voi merge înainte, iar când vei dori să mă săruți, îmi voi ascunde buzele.

Voi fi oarbă, surdă și mută când mă vei ruga contrariul, la fel ca tine, din  motiv că, asemenea ție, nu am dorință.  O reciprocitate adesea se transformă în obligație, o plăcere se transformă  în dezgust, o relație se transformă în trecut. E normal să-ţi iei rămas-bun de la un om în cazul în care tu ai decis să mergi spre est, iar persoana cealaltă spre vest. Un rămas-bun reciproc? Cel mai frumos cadou pentru o relație care s-a născut din reciprocitate”.

 

Despre autoare


 

Andreea Russo este autoarea generației sale. Îşi scrie cărțile la calculator și la telefonul mobil. Comunică pe Facebook cu cititorii săi pentru a afla părerea și așteptările lor. Lucrează cu pasiune asupra visului de a deveni într-o bună zi laureată a Premiului Nobel pentru Literatură.

Debutează cu trilogia „Amintiri din viitor”. Volumul I al trilogiei a fost premiat la Salonul Internațional de Carte pentru Copii și Tineret din Chișinău, ediția a XX-a din 17 aprilie 2016.

 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Editura: Editura Bestseller
Apariția: 9 august 2016
ISBN: 978-9975-3143-3-6 (ePub), 978-9975-3143-4-3 (Mobi)
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android, Windows Phone, Kindle
Pagini Ediție Print: 174
Compatibil cu Kindle: Da

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: