Trilogia Amintiri din Viitor, Vol. I + II + III [Pachet Promoțional]

Trilogia Amintiri din Viitor, Vol. I + II + III [Pachet Promoțional]

Preț de Listă: 505,00 MDL (106,45 RON)

Preț: 299,00 MDL (63,03 RON)

Economisești: 206,00 MDL (43,42 RON) (40%)

Disponibilitate: În Stoc

sau

Descriere

Comenzi prin telefon la +373 (22) 993-992, online prin Facebook Messenger sau direct la Librăria Bestseller.

Cum e să trăiești cu amintiri din viitor? Cum e să știi ce va fi mâine? Într-o viață în care viitorul și trecutul îşi schimbă locurile, rămâne doar prezentul. Dar cum să iei o decizie în prezent atunci când îți cunoști viitorul?

La 7 ani, vrea să afle prin ce se deosebește de toți ceilalți. La 12 ani, învăță cum să fie ca ceilalți. La 17 ani, se îndrăgostește de Amelia. La 22, o întâlnește. La 27, se află într-un avion care urmează să se prăbușească.

Numele lui este Mir.

Dacă citești aceste rânduri, deja faci parte din viitorul lui.

 

Recenzii


 

Volum premiat la Salonul Internațional de Carte pentru Copii și Tineret, ediția a XX-a, Chișinău, 17 aprilie 2016

Utopia Andreei Russo este bine structurată, bine închegată şi bine scrisă. După ce am citit-o, mi-am dat seama că Andreea Russo este o scriitoare foarte promiţătoare, cu un mare viitor în faţă. Din viitor este şi această carte a ei. Chiar dacă nu am capacităţile lui Mir, sunt sigur că, în timp, Andreea se va impune ca scriitoare şi va deveni o voce importantă. - Dumitru Crudu, prozator, poet și dramaturg

Amintiri din viitor este o carte de citit perfect într-o după amiază însorită de vară sau iarnă. Dacă nu citiți această carte veți pierde o adevărată călătorie în viitor. - Florinela Alexandrescu, cititoare

Este o carte, care pe mine, m-a impresionat şi mi-a plăcut enorm. Aştept al doilea volum din ziua în care l-am terminat pe primul. Sunt extrem de nerăbdătoare să citesc continuarea. - Lionella Bragoi, cititoare

 

Vezi book trailerul cărții


 

Amintiri din Viitor | Book Trailer

Posted by Amintiri din Viitor on Friday, November 20, 2015

 

Book trailer produs de Movi și regizat de Greg Schwartzog. Foto copertă: Alex Iordache

   

Fragment din carte


 

Ea

Cum să descrii ființa iubită în cuvinte? Pentru mine e imposibil. Oricâtă putere ar avea cuvântul, sentimentul în sine e mereu învingător.

Nu pot să o descriu pe ea, dar pot să mă descriu pe mine în momentele în care am fost alături de ea: un om împlinit, care se bucură de orice amănunt; un om care cunoaște încotro merge, pentru ce luptă și unde are să ajungă; un om fericit.

Probabil nu e normal să depinzi de un om, dar normalitatea nu m-a caracterizat niciodată, deci nu vedeam în asta o problemă. Am început să o ador înainte de a o cunoaște. O așteptam de parcă așteptam să învii din morți.

Amelia, te-am așteptat pentru a te pierde.

Amintire în prezent

E una când aștepți să apară o persoană în viața ta și e cu totul altceva să trăieşti acest moment. Probabil e minunat să te trezești într-o simplă și monotonă dimineață pentru a ajunge seara înapoi în pat, realizând că a fost o zi specială după care vor urma multe schimbări.

Eu nu am știut ce înseamnă asta, din motiv că am cunoscut întotdeauna scenariul zilei ce avea să urmeze, și când mă trezeam dimineața conștient de faptul că nu m-am trezit în dimineața care trebuie, că azi nu o voi întâlni, era imposibil să-mi ignor tristețea.

După ploaie apare și soare, după dimineți care mi se păreau zadarnice, eșuate, sosi și dimineaţa potrivită, dar vreau să evidențiez un gând, căci dacă nu ar fi acele dimineți triste, nicicând nu aș aștepta-o și nu aș prețui-o pe cea fericită, și, ce să zic, la fericire nu ai cum să ajungi fără să nu îți murdărești papucii de tristețe.

În al patrulea an de universitate nu încetasem să frecventez orele suplimentare de la facultatea de litere. Era firesc: acolo urma să o întâlnesc pe ea.

Stăteam în ultimul rând, iar ea în primul. Să nu întrebați ce temă se preda, cât de plină era sala sau cine dormita alături de mine. Nu am nici cea mai vagă idee! O vedeam numai pe ea...

Infinitul există. În momentul în care ai nevoie ca timpul să se scurgă mai repede, atunci când răbdarea îngenunchează în fața timpului, acesta decide să profite și să se simtă mai presus – asemeni omului care e conștient de puterea sa –, demonstrând că există cu adevărat.

Nu am făcut cunoștință în acea zi, dar ochii ei m-au prins într-un moment privirea. Aveam nevoie să fiu văzut de ea, să realizeze că exist, că sunt acolo doar din motiv că ea există, că ea e acolo.

Citește mai multe fragmente!

 

Despre autoare


 

Andreea Russo este autoarea generației sale. Îşi scrie cărțile la calculator și la telefonul mobil. Comunică pe Facebook cu cititorii săi pentru a afla părerea și așteptările lor. Lucrează cu pasiune asupra visului de a deveni într-o bună zi laureată a Premiului Nobel pentru Literatură. Debutează cu trilogia „Amintiri din viitor”. Volumul I al trilogiei a fost premiat la Salonul Internațional de Carte pentru Copii și Tineret din Chișinău, ediția a XX-a din 17 aprilie 2016.

 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 184
Editura: Editura Bestseller
Apariția: 9 decembrie 2015
ISBN: 978-9975-3093-5-6
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.6300

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: