Am murit și m-am descoperit pe mine însămi (LIVRARE 15 ZILE)

Anita Moorjani

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

În această biografie profund inspirată, Anita Moorjani povestește cum, după ce a suferit de cancer timp de patru ani, organele ei aproape că și-au încetat activitatea, copleșite de celulele maligne care se răspândiseră în întregul ei corp. Odată intrată în comă, ea a trăit o experiență în apropierea morții cu totul extraordinară, în timpul căreia a înțeles măreția spirituală a ființei sale... dar și cauzele reale ale bolii sale. După ce și-a revenit din comă, starea ei de sănătate s-a îmbunătățit atât de rapid încât a fost externată din spital după numai câteva săptămâni, fără să mai aibă vreo urmă de cancer în corp.

În paginile acestei cărți, Anita își povestește copilăria trăită la Hong Kong, conflictele prin care a trecut în timpul procesului de alegere a unei cariere și de descoperire a sufletului ei pereche, dar și boala care a făcut-o să ajungă în spital, unde a sfidat toate cunoștințele medicale.

Făcând parte dintr-o familie hindusă ce trăia în mijlocul unei comunități chineze și britanice, Anita a crescut într-un mediu cultural conflictual, în care obiceiurile culturale și religioase se băteau cap în cap. După ani de încercări de a-și găsi propria cale în timp ce încerca să facă față inclusiv așteptărilor celor din jurul ei, ea a trăit marea revelație – în urma unei experiențe în apropierea morții – că puterea de a se vindeca singură se află în interiorul ei... și că în acest Univers există miracole pe care nu și le-ar fi imaginat niciodată până atunci.

Fragmente din cartea „Am murit și m-am descoperit pe mine însămi - Anita Moorjani”

Introducere

Principalul motiv pentru care doresc să îmi împărtășesc povestea este de a-i ajuta pe alți oameni să nu treacă prin ce am trecut eu.

Nu stă în obiceiul meu să le spun altora cum să își trăiască viața sau ce schimbări să introducă în aceasta, chiar dacă îmi cer ei înșiși sfatul. Prefer să îi îndrum prin exemplul meu personal și să creez un mediu sigur în care aceștia să intre în contact cu propriul lor adevăr interior.

M-am gândit de multe ori la acest lucru după evenimentele din iarna și primăvara anului 2006, când am trăit o experiență în apropierea morții, în urma căreia m-am vindecat de un cancer pe care l-am avut în ultimii patru ani. în timpul experienței în apropierea morții am avut acces la anumite aspecte din viața mea viitoare și am înțeles că unul din motivele pentru care m-am întors înapoi la viața mea terestră a fost acela că experiența și mesajul meu îi vor impresiona pe mulți oameni, care își vor schimba viața în urma lor.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 264
Apariția: 2012
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20
ISBN: 978-606-8080-87-1