Alimentele. Adevăr și Impostură

Alimentele. Adevăr și Impostură
180,00 MDL (37,66 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Consumam zilnic alimente care contin substante ce ne pot afecta sanatatea. Substituentii zaharului sau diversele arome pot fi daunatoare pentru organism, iar ambalajele din plastic permit trecerea moleculelor chimice in alimente.

Bazata pe indelungata experienta de nutritionist a autorului, lucrarea prezinta pericolele pe care le implica aditivii si colorantii alimentari si propune solutii practice care sa ne ajute sa interpretam corect etichetele produselor, sa alegem alimentele adecvate organismului nostru si sa preparam mincaruri sanatoase.

Cuprins: Ambalajele din plastic • Evitarea capcanelor de pe etichete • Informatii nutritionale generale • Informatii referitoare la siguranta si la calitate • Cum sa alegeti alimentele • Mecanismele optiunilor alimentare • Evitarea surplusului de greutate • Influenta publicitatii • Exista o alimentatie ideala?

Despre Autor

Laurent Chevallier este medic nutritionist la Spitalul Universitar din Montpellier si sef al sectiei de fitoterapie a Facultatii de Medicina din Montpellier. Este adesea invitat in emisiunile TV din Franta ca expert in probleme de nutritie. Este autorul mai multor carti de profil: Que votre alimentation soit votre premiere medecine (Alimentatia – principalul medicament, 2001), Medicaments a base de plantes (Medicamente din plante, 2004 – in colaborare).

Detaliile Produsului

Titlu Original: Impostures et vérités sur les aliments
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 264
Editura: Polirom
Apariția: 2009
ISBN: 978-973-46-1496-7
Dimensiuni: 13,5 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri