Alimentația Preventivă Împotriva Cancerului

Alimentația Preventivă Împotriva Cancerului
223,00 MDL (46,65 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Descrierea Cărții

Sint prezentate substantele cancerigene si antioxidantii – elemente protectoare ce neutralizeaza agentii carcinogeni –, precum si cele mai importante 20 de alimente cu eficienta dovedita in combaterea cancerului. Lista acestora este completata de o serie de retete, variate si usor de preparat. Urmind sfaturile si recomandarile incluse in lucrare, veti reusi sa reduceti riscul imbolnavirii de cancer printr-o alimentatie corecta si sanatoasa.

Cuprins: Alimentatia si cancerul: o legatura directa? • Pistele regimului mediteranean • Preventia nutritionala a cancerelor: mit sau realitate? • Cele 7 reguli de aur ale preventiei anticancer • Ereditatea si importanta depistarii • Prevenirea excesului de greutate • Cum sa gatim fara sa producem substante cancerigene • Top 20 – alimente anticancer

Despre Autor

Marie-Amelie Picard, sociolog, jurnalist specializat in domeniul ali­men­tatiei si al dezvoltarii personale. Dintre lucrarile publicate, amintim: L’animal spirituel (1994, in cola­borare), Les aliments anti-vieillissement (1998), L’aroma­therapie: Simple et tellement efficace! (1999), Le premier guide pratique du rêve (2000, in colaborare), Tu m’aimes? (2001), Ces 20 aliments qui guerissent (2001), Aliments du desir (2003), Guerir par le mental: Nou­velles voies therapeutiques (2006), Les animaux ont-ils une ame? (2006, in colaborare), Un amour de chien (2006, in colaborare).

Detaliile Produsului

Titlu Original: Les aliments préventifs contre le cance
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 272
Editura: Polirom
Apariția: 2008
ISBN: 978-973-46-0967-3
Dimensiuni: 13,5 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri