Alimentația Preventivă Împotriva Bolilor Cardiovasculare

Alimentația Preventivă Împotriva Bolilor Cardiovasculare
152,00 MDL (38,00 RON)

Disponibilitate: În Stoc

Doar 1 exemplar disponibil

Descriere

Care sint bolile cardiovasculare, factorii de risc si cum se manifesta aceste boli? Ce regimuri trebuie sa urmam pentru a diminua pericolul tulburarilor cardiace?

Intilnirea cu necunoscutul are semnificatia confruntarii cu incertul, cu imprevizibilul, poate provoca o ruptura, declansa o catastrofa, poate fi acompaniata de un exces de energie, adesea prost cheltuita. Acest volum ofera citeva repere pentru cunoasterea celuilalt.

Cuprins: O invitatie la cunoasterea de sine • Cine se cunoaste se domina • Inteligenta, creativitate, profesie • Socializarea sau construirea sociala a realitatii • Intro-extraversiunea • Raporturile cu ceilalti

Despre Autor

Pierre Vican este jurnalist, scriitor, specialist in probleme de sanatate si de dezvoltare personala. Sustine numeroase conferinte pe aceste teme si participa la emisiuni de radio si de televiziune. A mai publicat: Pourquoi mangez bio (coautor, 2004), Aromatherapie, la sante par les huiles essentielles (2006), Mes aliments protecteurs contre le cancer (2008).

Detaliile Produsului

Titlu Original: Les aliments pour prévenir les maladies cardio-vasculaires
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 200
Editura: Polirom
Apariția: 2009
ISBN: 978-973-46-1578-0
Dimensiuni: 13,5 x 20 cm
Greutatea: 0.2500

Pareri