Alimentaţia Copilului de la Naştere la 3 Ani

Alimentaţia Copilului de la Naştere la 3 Ani
87,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Descrierea Cărții

O alimentaţie corectă, sănătoasă, încă din primele luni de viaţă, înseamnă pentru un copil premisa unei vieţi sănătoase, fără obiceiuri alimentare greşite care pot cauza diverse boli. Recomandată tuturor părinţilor, Alimentaţia copilului este cea mai vândută carte despre cum să-ţi hrăneşti copilul.

Ruth Yaron te învaţă tot ce trebuie să ştii despre alimentaţia copilului tău şi nu numai atât:
•  când, cum şi cu ce trebuie să-ţi hrăneşti copilul în fiecare etapă de dezvoltare, de la introducerea alimentelor solide până la vârsta de 3 ani
•  cum să  păstrezi în siguranţa mâncarea copilului, pentru a nu se altera
•  cum să eviţi substanţele nocive, de exemplu conservanţii alimentari
•  cum să prepari singură mâncarea pentru cel mic

Învaţă cum să-ţi hrăneşti copilul sănătos, natural, fără a cheltui prea mult. Vă sunt oferite peste 350 de reţete rapide, simple, nutritive, alături de nenumărate sfaturi utile.

Cartea este structurată astfel încât poate fi citită şi pe capitole separate. Primul capitol descrie Alimentele-minune pentru bebeluşi, de la primele alimente solide până la alimentaţia juniorului. Cuprinde subcapitole despre alergiile alimentare, suplimentele cu vitamine şi minerale, lichidele pe care trebuie să le consume bebeluşul, ora meselor.

Tot aici este detaliat programul de hrănire în funcţie de vârstă – în primele săptămâni, la 6 luni, la 7 luni etc. Al doilea capitol al cărţii se intitulează „Prepararea şi depozitarea alimentelor pentru bebeluşi” şi conţine tot ce trebuie să ştii despre legume, fructe, cereale, de la modul în care sunt gătite la felul în care trebuie păstrate.

Capitolul 3 cuprinde reţete pentru juniori, de la paste la deserturi, toate foarte sănătoase. În al patrulea capitol, dedicat divertismentului, se arată cum pot fi decorate preparatele culinare sau cum să organizaţi cea mai haioasă petrecere pentru cel mic.

Video despre Carte


Despre Autoare

Ruth Yaron - mamă a trei copii; după naşterea primilor doi, gemeni, s-a hotărât să scrie cartea de faţă, pentru a ajuta prin experienţa ei tinerele mame care nu aveau la dispoziţie nici o carte cu adevărat completă despre alimentaţia copilului. În timp, Super Baby Food (titlul original) a devenit un bestseller, ajungând cea mai vândută carte din SUA pe această temă.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Super Baby Food
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 141
Editura: Litera
Apariția: 2011
ISBN: 978-973-675-865-2
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.7000

Pareri