Alertă de Gradul Zero

Alertă de Gradul Zero
186,00 MDL (46,72 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Alerta de gradul zero, un megabestseller si un subiect fierbinte. La Fatima s-a prevestit nasterea a unui nou Mantuitor, dar si a intruparii fiului Satanei?

Doua tinere, una de saisprezece ani, cealalta de paisprezece, ambele virgine, sunt insarcinate. Vaticanul si intreaga lume catolica isi indreapta atentia asupra lor, cu atat mai mult cu cat la tot pasul se produc dezastre din ce in ce mai frecvente.

Ceva sta sa se intample...

Intr-o prima faza, oamenii bisericii incearca din rasputeri sa stabileasca daca cele doua tinere erau intr-adevar pure, dat fiind ca starea lor, dincolo de barierele logicii medicale, semana atat de mult cu cea a Sfintei Fecioare Maria.

La Roma, Papa ii cere preotului Nicholas Rosetti sa cerceteze problema, impartasindu-i, totodata, un teribil secret: cu optzeci de ani in urma, Fecioara Maria aparuse la Fatima, in Portugalia, in fata a trei copii, promitand nasterea unui prunc divin ce avea sa opreasca nesfarsitele dezastre cu care se confrunta omenirea.

Dar, in acelasi timp, va veni pe lume si fiul Satanei care va aduce Iadul pe pamint. Existenta celor doua fecioare insarcinate creeaza Vaticanului o dilema ingrozitoare: care dintre ele poarta copilul sfant si care, pe cel damnat?

In rezolvarea acestei dileme sunt angajate energii uriase, nelipsind surprize de mari proportii.

O carte fantastica, o imbinare de suspans, cosmaruri apocaliptice si dragoste, ce iti taie rasuflarea. O poveste tulburatoare, care, cu siguranta, va starui multa vreme in memoria cititorilor.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 336
Editura: Lider
Apariția: 2006
ISBN: 973-629-096-4
Greutatea: 0.4000

Pareri