Alergii și Intoleranțe Alimentare. Ghid Complet

Alergii și Intoleranțe Alimentare. Ghid Complet

Preț de Listă: 200,00 MDL (50,00 RON)

Preț: 60,00 MDL (15,00 RON)

Economisești: 140,00 MDL (35,00 RON) (70%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Din ce in ce mai multi oameni sufera in prezent de migrene, ulcer gastric sau duodenal, constipatie, retentie de apa, eczeme si dureri articulare; altii ajung la medic cu tulburari mai grave, ca artrita reumatoida, astm sau depresie.

Cercetarile medicale recente demonstreaza ca multe dintre aceste afectiuni sint de fapt reactii adverse la diferite alimente – lapte, citrice, oua, griu... Acest ghid practic va invata sa preveniti si sa tratati alergiile alimentare, dar si intoleranta la produse cosmetice, parfumuri, aditivi, pesticide sau material plastic. La final gasiti sfaturi cu privire la dieta prin eliminare, care va ajuta sa identificati alimentele la care sinteti sensibil si sa le inlocuiti cu altele, pe care le tolerati.

Cuprins: Diferenta dintre alergie si intoleranta • Testele pentru sensibilitate alimentara • Reactiile la alimente in eczema atopica, astm si rinita alergica • Boala celiaca, boala Crohn si afectiunile eozinofilice • Sindromul de colon iritabil • Sensibilitatea alimentara la copii • Aditivii alimentari • Apa imbuteliata si filtrele de apa • Fructoza, sucroza, sorbitolul si xilitolul • Dieta prin eliminare: ghid pas cu pas

Despre Autori

Linda Gamlin, biochimist, a cistigat numeroase premii, inclusiv Rhone‑Poulenc Science Book Prize, cel mai prestigios premiu acordat pentru lucrarile stiintifice. A mai publicat Hayfever: The Complete Guide (coautor), Asthma: The Complete Guide to Integrative Therapies (coautor), The Allergy Bible: The Definitive Guide to Understanding, Diagnosing and Treating Allergies and Intolerances.

Jonathan Brostoff, profesor emerit, codirector al Diet and Gastrointestinal Health Research Group la King’s College, Londra. Este recunoscut ca o autoritate in domeniul alergiilor si intolerantelor alimentare. A mai publicat Hayfever: The Complete Guide (coautor), Asthma: The Complete Guide to Integrative Therapies (coautor).

Detaliile Produsului

Titlu Original: Food Allergy and Intolerance
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 408
Editura: Polirom
Apariția: 2009
ISBN: 978-973-46-1401-1
Dimensiuni: 16 x 23,5 cm
Greutatea: 0.6700

Pareri