Alergii Alimentare - Prevenire, Depistare, Tratare

Mai multe poze

Alergii Alimentare - Prevenire, Depistare, Tratare
37,00 MDL (9,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Astăzi, într-o lume invadată de produse alimentare de tot felul, mai mult sau mai puţin naturale, una din două persoane suferă de o alergie alimentară.

Cei care se simt rău ignoră adesea adevăratele cauze, pentru că alergiile de acest tip rămân de cele mai multe ori ascunse. Printre simptomele cele mai frecvente se numără: dureri abdominale, luare în  greutate, balonare, diaree sau constipaţie, urticarie, astm, insuficienţă respiratorie, rinită alergică, oboseală cronică, depresie şi dureri de cap.

Alergii alimentare vă arată care sunt diferenţele între o alergie și intoleranțele sau sensibilităţile alimentare. În plus, pentru că majoritatea alergiilor alimentare pot fi tratate, sunt prezentaţi principalii 20 de alergeni alimentari şi modalităţile prin care le putem contracara efectele.

Despre Autori

Patrick Holford, unul dintre cei mai apreciaţi nutriţionişti din Marea Britanie, a fondat în 1984 Institute for Optimum Nutrition din Londra. Cărţile lui s-au vândut în peste un milion de exemplare, în 30 de ţări. La Editura Litera a mai apărut Detoxifierea ficatului în 9 zile după metoda revoluţionară Holford.

Dr. James Braly este o autoritate medicală în domeniul nutriţiei, autor al cărţilor Dr. Braly´s Food Allergy & Nutrition Revolution şi Dangerous Grains.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 144
Editura: Litera
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-675-756-3
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri