Aleph [Carte Electronică]

Aleph [Carte Electronică]

Preț de Listă: 89,99 MDL (22,50 RON)

Preț: 62,09 MDL (15,52 RON)

Economisești: 27,90 MDL (6,98 RON) (31%)

Downloadează Gratuit un Fragment
Ediția Print
    • 10 persoane au cumpărat acest produs.

Preț de Listă: 89,99 MDL (22,50 RON)

Preț: 62,09 MDL (15,52 RON)

Economisești: 27,90 MDL (6,98 RON) (31%)

Achită online cu LiberCard în 3 rate cu 0%!

Descriere

În cel mai personal roman al său de până acum, Paulo Coelho ne invită într-o curajoasă şi insolită călătorie către descoperirea de sine. Aleph ne îndeamnă să ne privim cu alţi ochi trecerea noastră prin această lume. Unele cărţi se citesc. Aleph se trăieşte.

La fel ca protagonistul celebrului său roman Alchimistul, Paulo trece printr-o profundă criză sufletească. Pentru a găsi o cale spre renaştere şi îmbogăţire spirituală, hotărăşte să aleagă un nou început, călătorind, cunoscând oameni şi descoperind locuri.

În acest periplu, menit să-i redea energia şi pasiunea pierdute, Paulo poposeşte mai întâi în Africa, apoi în Europa, ajungând în Asia cu Transsiberianul. Întâlnirea cu Hilal este însă cu totul neaşteptată. Tânăra violonistă este de fapt femeia pe care, cu cinci veacuri în urmă, a iubit-o, dar a trădat-o, gest care îi întunecă existenţa prezentă şi îl împiedică să fie fericit. Alături de ea, Paulo va începe o călătorie mistică în spaţiu şi timp, descoperind calea către dragoste, către iertare şi către curajul de a depăşi încercările inevitabile ale vieţii.

 

 

A photo posted by Bestseller.md (@bestseller_md) on

 

 

Recenzii


 

”Povestea se concentrează pe relaţia care evoluează între Coelho şi Hilal, tânăra violonistă, care apare în faţa hotelului din Moscova unde este cazat Coelho.  „Ochii ei vorbesc despre dragoste şi moarte” şi ea susţine că se află acolo pentru a-l ajuta şi că trebuie să-l însoţească în călătoria lui.

La început o refuză, însă apoi convins de determinarea ei, acceptă ca ea să-l însoţească. Se pare că intuiţia ei era corectă. Într-adevăr există o legătură între ei. Împreună, în picioare, pe holul trenului, intră în Aleph, un loc în care toate punctele coincid. Coelho descoperă nevoia iertării din partea ei pentru un păcat care l-a comis împotriva ei într-o viaţă trecută.

Romanul prezintă ideaa de karmă şi trenul care îl duce pe Coelho într-un fel de descrieri ale călătoriilor sale în trecut.” -- Blogul Roxanei Șimon

”După ce am terminat de citit cartea, mi-am dat seama că nu am înţeles foarte clar ce reprezintă de fapt Aleph. Ar putea fi vorba despre absolut, infinit, despre un spaţiu primordial, Eden sau despre un loc al regăsirii de sine. Naratorul şi totodată personajul principal, care se pretinde a fi chiar Paulo Coelho, pleacă într-un turneu de promovare a operei sale literare.

Turneul devine o adevărată călătorie iniţiatică, în condiţiile în care scriitorul simţea că nu îşi găseşte sensul pe lume. Este ajutat să înţeleagă mai multe despre sine, despre lume şi despre viaţă de către J., un soi de mentor spiritual, care îi va insufla iubire faţă de divinitate într-un sens panteistic:” -- Bookblog.ro 

 

Video despre Carte


 

 

Despre Autor


 

Paulo Coehlo, scriitor brazilian, născut la Rio de Janeiro în 1947. Înainte de a deveni unul dintre cei mai de succes romancieri ai lumii şi un veritabil fenomen al culturii de masă, a fost un hippie rebel, apoi autor dramatic, director de teatru, jurnalist, poet. În 1986 face pelerinajul la Santiago de Compostela, eveniment care i-a marcat viaţa şi cariera literară.

Cărțile lui Paulo Coehlo s-au vândut în peste 100 de milioane de exemplare. Bestseller-ul Alchimistul a fost cumpărat în peste 65 milioane de exemplare. Editura Humanitas a anunțat în cursul anului 2011 vânzări de peste 1 milion de exemplare ale cărților lui Paulo Coehlo în România.

www.paulocoelho.com

 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: O Aleph
Limba: Română
BRAND: Humanitas
Apariția: 2011
ISBN: 978-973-689-431-2-X
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android
Pagini Ediție Print: 272

Pareri