Alegerea Perfectă

Mai multe poze

Alegerea Perfectă
103,00 MDL (20,70 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Pentru Olivia Lytton, căsătoria cu ducele de Canterwick – care nu seamănă nici pe departe cu Făt-Frumos – pare mai degrabă un blestem decât un basm. Dar cel puțin, statutul astfel obținut o va ajuta pe sora ei, Georgiana, să se mărite cu ducele de Sconce – o alianță ce pare perfectă din toate punctele de vedere... 

Tarquin, puternicul duce de Sconce, știe prea bine că decorativa și subțirica Georgiana Lytton ar fi o ducesă potrivită pentru el. Așa că de ce nu poate înceta să se mai gândească la sora ei geamănă, durdulia, încăpățânata și întru totul neconvenționala Olivia?

Hotărât să găsească perechea perfectă, ducele o îndepărtează metodic pe Olivia din gândurile lui, lăsând logica și simțul datoriei să câștige în fața pasiunii, însă în final ajunge să se întrebe dacă perfecțiunea are oare ceva de-a face cu dragostea. Pentru a câștiga mâna Oliviei, va trebui să renunțe la principiile lui cele mai de preț și să cedeze în fața inimii, a trupului și a sufletului…

Dacă nu cumva este deja prea târziu. 

Despre Autor


Eloisa James - este una dintre cele mai apreciate scriitoare americane de literatură romantică. Absolventă de Harvard, cu un masterat în filosofie la Oxford University și un doctorat la Yale.

Cărțile ei au fost publicate în cincisprezece țări. Nouăsprezece dintre romanele sale de dragoste s-au aflat în topul New York Times al celor mai bine vândute cărți, în vreme ce topul Usatoday a numărat șaisprezece titluri semnate Eloisa James.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 368
Editura: Lira
Apariția: Iulie 2014
ISBN: 978-606-686-809-9
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.3200

Pareri