Alegerea Inimii

Mai multe poze

Alegerea Inimii
103,00 MDL (20,70 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Pentru colonelul Joe Mackenzie, munca este pe primul loc, iar prioritatea actuală este testarea prototipurilor Night Wing, cinci avioane revoluționare echipate cu un sistem secret și inovator. Iar Caroline Evans, expertă în optica laser, numită și Regina Frumuseții, este principalul element de distragere de la muncă. Fermecătoarea blondă îi face inima să bată mai tare, și după un weekend plin de pasiune, Joe începe să creadă că poate găsi în viața lui loc și pentru dragoste.

Însă, în timp ce testele pentru prototipuri sunt în plină desfășurare, un incident aproape că îi răpește un coleg și scoate la iveală faptul că o persoană din interior sabotează proiectul Night Wing. Cum Caroline este singura din echipă care rămâne până târziu la muncă și ajunge prima la birou, iar cunoștințele și abilitățile ei îi permit să intervină fără probleme în buna funcționare a aparatelor, bănuielile tuturor par să se îndrepte într-o direcție evidentă.

Acum Joe se vede nevoit să afle adevărul și să aleagă între datorie și pasiunea pentru suspectul principal.

 

Despre Autor


 

Linda Howard este câştigătoarea multor premii pentru romanele sale, clasate în topul de bestselleruri din New York Times.

De asemenea, Asociaţia Scriitorilor de Romane de Dragoste din America a premiat-o pentru întreaga activitate.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 216
Editura: Lira
Apariția: Mai 2015
ISBN: 978-606-741-102-7
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.2100

Pareri