Alb. Fantastica urmărire

Alb. Fantastica urmărire
139,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea cărții

Alb este cel de-al treilea volum din Trilogia Cercului. Ted Dekker a scris un roman fascinant in care: Thomas Hunter… mai are doar doua zile de trait. In ambele lumi, il asteapta pericolul, tradarea, distrugerea. Soarta umanitatii depinde de puterea sa de a trece dintr-o realitate in alta la capatul fiecarui vis. La conducerea... unui grup numit Cercul, Thomas descopera noi dusmani, noi provocari ce par fara iesire si dragostea interzisa a unei misterioase femei. Alaturi de aliatii sai, trebuie sa decida repede în cine poate avea încredere.

În pericol nu sunt doar ei, ci milioane de vieti... Visul si realitatea... se amesteca tot mai mult pe masura ce nisipul din clepsidra se scurge. Nici teroarea din Negru, nici intrigile din Rosu nu au putut prevesti teribila putere a fortelor aliate împotriva fratiei Cercului.

Despre Autor 

Ted Dekker  s-a nascut in Indonezia in 1961, din parinti misionari, este un autor american de romane horror si fantasy. La terminarea liceului, s-a mutat in America pentru a studia filozofia si religia. Mai tarziu, Ted Dekker a intrat in lumea managementului corporatist. Foarte talentant in domeniu, a devenit in curand Director de Marketing pentru o mare companie medicala din California.

Experienta acumulata i-a permis sa-si deschida propria afacere. Confruntat cu moartea fratelui sau Danny, Ted Dekker a scris primul roman in 1997, Heaven's Wager, initial respins de editori, fiind considerat „prea demonic” pentru piata americana de carte crestina. Au urmat alte doua volume in continuarea acestuia, scrise fara dorinta de a fi publicate: When Heaven Weeps si Thunder of Heaven.

In 2000 i-a fost publicata prima carte, Blessed Child, în colaborare cu Bill Bright, urmata la scurt timp de A Man Called Blessed. Ted Dekker a devenit celebru odata cu thrillerul Thr3e (2003), adaptat pentru marele ecran in 2007. In 2004 a lansat Trilogia Cercului, compusa din romanele Negru, Rosu si Alb, care combina suspansul, intriga politista si lumile inspirate de opera lui C.S. Lewis. Dupa aparitia romanelor grafice omonime inspirate din serie, a publicat o a patra carte, Green, care inchide definitiv cercul.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: White: the Great Pursuit
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 325
Editura: Nemira
Apariția: 2010
ISBN: 978-606-8134-05-5
Dimensiuni: 10,7 x 17,8 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri