Afaceri Clădite Să Dureze

Afaceri Clădite Să Dureze
197,00 MDL (44,17 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Descrierea Cărții

Până în 2004, se vânduseră (în întreaga lume) 3,5 milioane de exemplare, provenind din 70 de retipăriri. În prezent, cartea a ajuns la a X-a ediţie, a fost tradusă în 25 de limbi, a fost editată în total de peste 40 de ori, iar ediţia originală s-a vândut în peste 1 milion de exemplare.

A deţinut statutul de bestseller în America de Nord, Japonia, America de Sud şi în unele ţări europene. A stat vreme de peste 6 ani pe lista de cărţi bestseller publicată de Business Week. Iar Fortune, Wall Street Journal, Harvard Business Review şi Fast Company au prezentat-o cu interes.

Şi continuă să fie editată, în diferite ţări de pe glob. În concluzie, putem spune că a devenit ceea ce foarte puţine cărţi de afaceri reuşesc să devină – un vis pentru editor şi o lucrare clasică pentru manageri.

„În cartea Excelenţa în afaceri vorbeam despre transformarea unor rezultate bune în rezultate de excepţie. Însă aici, în Afaceri clădite să dureze ne referim la convertirea rezultatelor excelente într-o companie excelentă durabilă.“ - Jim Collins

Detaliile Produsului

Titlu Original: BUILT TO LAST. Successful Habits of Visionary Companie
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 496
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2006
ISBN: 973-669-308-2
Dimensiuni: 14,5 × 20,5 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri