Afacerea-de-vis.com

Afacerea-de-vis.com
73,00 MDL (16,37 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Probabil ca o afacere proprie este visul mai mult sau mai putin declarat ori constientizat al oricaruia dintre noi. Pentru Burke Hedges, un asemenea vis a devenit realitate pentru ca a indraznit sa creada in capacitatile proprii. A explorat oportunitatile si a actionat in functie de acestea. Iar esecurile intalnite in cale nu au facut decat sa-l propulseze catre un vis si mai temerar. Burke Hedges crede cu tarie ca a-i ajuta pe altii este cel mai potrivit mijloc de a te ajuta pe tine. In cartea de fata, el ne dezvaluie o oportunitate ce ar putea deveni o afacere de vis pentru fiecare dintre noi: alianta dintre marketingul in retea si posibilitatile extraordinare ale Internetului. Aflati cum va puteti bucura dumneavoastra personal de avantajele acestei aliante. Oportunitatea va bate la usa.

Burke Hedges provine dintr-o familie de imigranti latino-americani, care au decis sa traiasca in Statele Unite dupa instaurarea dictaturii de stanga a lui Fidel Castro. Dupa absolvirea facultatii de drept, Burke Hedges s-a hotarat sa-si dezvolte propria afacere. In prezent, el conduce o serie de companii care se dezvolta rapid in zona Tampa Bay.

Este autorul a numeroase carti, printre care volumul de mare succes in toata lumea Who Stole the American Dream?, editat in peste un milion de exemplare si Afirma-te sub propria firma, aparut la editura noastra in 2001. Burke Hedges s-a dedicat exclusiv raspandirii mesajului liberei initiative si al dezvoltarii personale prin aparitii pe scena, carti si casete.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 160
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2003
ISBN: 5948486001560
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri