ADN-ul Sucesului

ADN-ul Sucesului
123,00 MDL (27,58 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

De cate ori nu am pornit in cautarea succesului, pentru ca in final sa ramanem doar cu regrete? Fie nu ne-am incadrat in termenele stabilite, fie sarcina, odata indeplinita, nu ne-a adus satisfactia promisa, fie pur si simplu am uitat pe drum incotro ne indreptam, furati de mii de alte evenimente. Si atunci ne intrebam sceptici: „Mai este oare succesul posibil?“

Nu numai ca este posibil, dar, prin ADN-ul succesului, el devine inevitabil. Pentru ca drumul spre reusita, ne spune autorul Jack Zufelt, nu este o mantra pe care o repetam mecanic, nu este o interminabila lista de sarcini zilnice si nici o stare de hipnoza pe care ne-o induce psihologul. Succesul exista in interiorul nostru si singura reteta de care avem nevoie este aceea a scoaterii la iveala a acestei Forte a Invingatorului cu care ne-am nascut, asemenea unui cod genetic.

Stiti care este lucrul pe care vi-l doriti cel mai mult in viata?

Intelegeti pe deplin de ce aveti nevoie pentru a-l realiza?

Sunteti dispusi sa faceti tot ce este necesar pentru a-l obtine?

Intrebarile par simple, dar de cele mai multe ori, tacerea este singurul raspuns. Si aceasta pentru ca nu ne-a indrumat nimeni sa cautam in interiorul nostru impulsul ce determina actiunea. Jack Zufelt ne arata cat de simplu poate fi: succesul inseamna sa ne ascultam chemarea interioara.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 272
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2006
ISBN: 9789736691810
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri