Adevărata Putere a Apei. Să ne vindecăm și să ne descoperim pe noi înșine

Adevărata Putere a Apei. Să ne vindecăm și să ne descoperim pe noi înșine

Preț de Listă: 160,00 MDL (37,55 RON)

Preț: 48,00 MDL (11,27 RON)

Economisești: 112,00 MDL (26,29 RON) (70%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Intr-o maniera splendida, cristalele de apa din aceasta carte va prezinta manifestarea naturii si viata insasi. Aceasta carte va ofera ocazia de a avea un gand pozitiv despre apa si totodata de a cugeta la ceea ce inseamna sa traiti sanatosi si fericiti. 

Cu cat stiti mai multe despre apa, cu atat mai clar va veti putea vedea pe dumneavoastra insiva. Pe masura ce va veti lamuri din ce in ce mai mult, veti putea observa societatea, natiunea, lumea, pamantul, universul si, in cele din urma, fiinta divina. Asta deoarece „Apa este inceputul tuturor lucrurilor“, asa cum a spus filozoful grec Thales. 

Apa pe care o beti are capacitatea de a va inbunatati sanatatea si viata. Nu este nicio indoiala ca atunci cand avem o atitudine mentala pozitiva, starea noastra generala se imbunatateste adesea. Toate acestea se intampla datorita constiintei dumneavoastra care are capacitatea de a schimba apa. Atunci cand multumiti apei, calitatea ei se imbunatateste. 

Am invatat de la apa ca cel mai greu lucru in viata este sa fii ignorat si sa nu ti se dea atentie. Apa m-a facut sa constientizez ca grijile sunt deseori cauza bolilor. Sufletul, intelegerea profunda si compasiunea doctorului sunt cele care vindeca pacientii. Atunci cand pacientii isi vor putea elimina emotiile negative, ei vor putea sa-si dezvolte propriile capacitati de autovindecare. 

Atunci cand intalnim lucruri minunate, haideti sa ne simtim unsi pe suflet; deci, haideti sa rezonam cu vibratii proaspete si sa rostim cat mai des Marea Declaratie: „Puterea infinita a universului se intareste; lumea a devenit cu adevarat mareata si linistita.“ 

„Trebuie sa manifestam respect fata de apa, sa simtim iubire si recunostinta si sa primim vibratiile cu o atitudine pozitiva. Atunci, apa se schimba, dumneavoastra va schimbati si eu ma schimb. Deoarece atat dumneavoastra, cat si eu, suntem formati din apa.“ - Masaru Emoto

„Draga cititorule, ma simt onorat ca ati ales Adevarata putere a apei. Intr-o lume fara greseli, nu este nicio coincidenta ca dumneavoastra si cu mine pornim in aceasta calatorie. Cuvintele si imaginile pe care le veti vedea va vor deschide o lume noua plina de posibilitati - asa cum cercetarea intreprinsa a facut pentru mine.

In cartea de fata veti invata despre proprietatile unice ale apei si abilitatea acesteia de a va imbunatati sanatatea si viata. Veti vedea efectul pe care fiecare dintre noi il are asupra apei - nu numai apa pe care o bem, ci si apa care reprezinta 70% din corpul nostru si, cel mai important, ce se intampla cu apa pe masura ce noi interactionam unul cu altul.

Anul 2005 a marcat inceputul Deceniului Apei, asa cum a fost el stabilit de catre Organizatia Natiunilor Unite. Este responsabilitatea fiecaruia dintre noi de a invata tot ce putem despre apa, cea mai de pret resursa de pe planeta noastra si de a ajuta sa ne schimbam mentalitatea prin gandurile, cuvintele si rugaciunile noastre si prin implicarea noastra de a ne respecta unul pe celalalt cu iubire si cu recunostinta. Fie ca tot ceea ce vom invata despre apa sa ajute pentru a aduce pacea in intreaga lume.“ - Masaru Emoto

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 188
Editura: Adevăr Divin
Apariția: 2008
ISBN: 978-973-88591-0-4
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4200

Pareri

Părerile Clienților 1 item(s)

Recomand
O carte ce trebuie citita de fiecare! Recomand! :)
Evaluarea
Parerea lui Petru / (Plasată la data 05.01.2014)