Adevărata Dragoste

Mai multe poze

Adevărata Dragoste

Preț de Listă: 103,00 MDL (24,17 RON)

Preț: 72,10 MDL (16,92 RON)

Economisești: 30,90 MDL (7,25 RON) (30%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

 

La terminarea facultății, Alix Madsen află cu surprindere că Adelaide Kingsley, o prietenă de familie, i-a lăsat moștenire, pentru un an, dreptul de a fi stăpâna unui încântător conac pe insula Nantucket. În schimb , Adelaide are o cerință neobișnuită – Alix trebuie să rezolve misterul straniei dispariției a uneia dintre femeile din neamul Kingsley, petrecute însă cu mai bine de două secole în urmă. În plus, Alix trebuie să se confrunte și cu arogantul – și extrem de atrăgătorul – arhitect Jared Montgomery, moștenitorul de drept al conacului. 

Ceea ce Alix nu știe este că legăturile propriei familii cu cea a lui Jared sunt mult mai apropiate și mai îndelungate, așa că Jared primește misiunea să aibă grijă de ea cât timp se află pe insulă – lucru deloc dificil, având în vedere pasiunea de netăgăduit care se naște între ei.

Viețile lui Alix și Jared se dovedesc strâns împletite cu soarta tulburătoare a strămoșilor lor, iar cei doi trebuie să descopere calea de a îndrepta greșelile trecutului pentru a găsi speranța pentru propriul viitor... și pentru adevărata dragoste.

 

Despre Autor


 

Jude Deveraux este celebră pentru romanele sale de dragoste, dintre care peste 30 au ajuns pe lista de bestelleruri a New York Times. Cărțile ei au fost traduse în 18 limbi și vândute în 60 de milioane de exemplare.

 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 480
Editura: Lira
Apariția: Februarie 2015
ISBN: 978-606-686-866-2
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri