Adam și Eva

Adam și Eva
299,00 MDL

Disponibilitate: Stoc Limitat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

    • 122 persoane au cumpărat acest produs.
Comandă în România

Achită online cu LiberCard în 3 rate cu 0%!

sau

Produse Asemănătoare

Bifează produse pentru a le adăuga în coșul de cumpărături sau selecteaza toate

Carte disponibilă în:

Librăriile Bestseller din Chișinău

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă UNIC et 1 bd. Ștefan cel Mare 8 060-977-597 Stoc limitat
Vezi pe hartă CENTRU str. Pușkin 35 068-799-033 Stoc limitat
Vezi pe hartă BOTANICA Jumbo et 1 bd. Decebal 23/1 060-211-443 Stoc limitat
Vezi pe hartă CIOCANA bd. Mircea cel Bătrân 32 069-930-499 Stoc limitat
Vezi pe hartă TELECENTRU str. Drumul Viilor 36/1 069-003-400 Stoc limitat

Descriere

Întreaga viață cauți sufletul tău pereche. Și dacă nu-l găsești, ai fi gata să-l cauți și în viața următoare? Dar în următoarele șapte vieți?

Un cuplu se caută și se regăsește în șapte perioade istorice diferite. Toma Novac, trece prin mai multe vieți, este pe rând păstor în India, guvernator în Egipt, scrib în Babilon, cavaler în Imperiul Roman, călugăr în Germania medievală, medic în Franța revoluției franceze și profesor universitar la București. El se îndrăgostește pe rând de șapte personaje feminine diferite: de Navamalika, Isit, Hamma, Servilla, Maria, Yvonne și de Ileana.

Nu știm a câta viață este cea pe care tocmai o trăim, nici cât mai avem de îndurat până vom găsi sufletul pereche.

„Când am citit „Adam și Eva” am fost sigur că Liviu Rebreanu este într-adevăr un scriitor mare.” — Mircea Eliade

Pentru comenzi în România accesați www.editurabestseller.ro!

Șapte vieți, povestite în șapte capitole, secționate, fiecare în parte, în șapte părți.

„Din tot ce-am scris până acum, „Adam și Eva” mi-e cartea cea mai dragă. Poate pentru că într-însa e mai multă speranță, dacă nu chiar mângâiere, pentru că într-însa viața omului e deasupra începutului și sfârșitului pământesc, în sfârșit, pentru că „Adam și Eva” e cartea iluziilor eterne...” — Liviu Rebreanu

Romanul „Adam și Eva” îți dă drogul de nebunie, un strop de fantastic, o felie de erotic și te face să îți începi căutarea sufletului pereche. 

Despre Autor


Liviu Rebreanu este un nume de rezonanţă în istoria literaturii române și universale. Cu apariţia romanului Ion şi-a câştigat titlul de primul mare romancier modern. A avut o carieră spectaculoasă, a fost directorul Teatrului Naţional din Bucureşti, preşedintele Scriitorilor Români şi membru al Academiei Române.

A acoperit prin creaţia sa un vast teritoriu literar: nuvele, romane sociale, romane psihologice, romane poliţiste, note de călătorie şi jurnale. Profesorul britanic Peter Boxall a adăugat romanul „Pădurea spânzuraților” de Liviu Rebreanu în volumul „1001 de cărți de citit într-o viață”. Opera lui Liviu Rebreanu a fost tradusă în peste opt limbi.  

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 422
BRAND: Bestseller
Apariția: 2020
ISBN: 978-9975-3349-6-9
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3250

Pareri

Părerile Clienților 4 item(s)

O poveste despre suflete pereche
O poveste a doua suflete pereche. Imi aminteste de o veche legenda japoneza conform careia oamenii sunt legati de sufletele lor pereche prin intermediul unui fir rosu. Posibil sa fie firul dragostei sau al vietii, insa destinul nu poate niciodata schimbat. Fiecare particica din cele 7 capitole mi-a lasat un gust amar, fericirea e un sentiment greu de dobandit, dar valoreaza mult, chiar daca o ai doar pentru o secunda.
Evaluarea
Parerea lui Ella / (Plasată la data 24.03.2020)
E cartea la care ador sa revin!
E cartea la care ador sa revin. Nu te astepti la o asa scriitura de la Rebreanu. Un roman despre cunoastere, suflet, yin si yang, despre cautarea sufletului pereche.
Evaluarea
Parerea lui Dorina / (Plasată la data 24.03.2020)
O capodoperă! ❤️
Nu stiu cum sa exprim ce simt fata de aceasta capodopera. Inca sunt la stadiul de ochi in lacrimi. Daca Liviu Rebreanu ar mai fi trait, mi-ar fi placut sa-l imbratisez si sa stau la povesti cu el, macar o data. Dar, cum nu mai e posibil, sper ca de acolo de unde e, sa stie ca ceea ce a lasat in urma lui, a ramas ca un ecou in sufletele multor cititori. Pentru mine, aceasta carte este un raspuns si o intrebare continua. Iubesc cartile de acest gen, si mereu le voi iubi, iar "Adam si Eva" va ocupa intotdeauna un loc fruntas in sufletul meu!
Evaluarea
Parerea lui Teodora Ştefan / (Plasată la data 24.03.2020)
Cel mai neobișuit roman din literatura română
Este acel tip de carte care îți dă mai multe întrebări decât răspunsuri. Pentru că în universul iubirii lucrurile nu sunt deloc simple, pentru că „iubirea e taina tainelor”. Este cel mai neobișuit roman din literatura română, un roman filozofic, un roman al iluziilor eterne.
Evaluarea
Parerea lui Ion Bargan / (Plasată la data 24.03.2020)

Bestseller.md îți mai recomandă: