Acesta sunt Eu! Tu cine Ești? Limite, Apropiere și Respect între Adulți și Copii

Acesta sunt Eu! Tu cine Ești? Limite, Apropiere și Respect între Adulți și Copii
141,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

"Conflictele dintre parinti si copii nu sunt un semn ca parintii n-ar face fata educarii copiilor, ci sunt utile pentru ca ambele parti sa invete cate ceva. Intr-o familie sanatoasa, insa, responsabilitatea pentru calitatea conflictelor revine parintilor. A lasa vina pe umerii copiilor este lipsit de responsabilitate si nu poate genera decat noi conflicte si mai distructive."--  Jesper Juul

Pentru a creste copii independenți, siguri pe ei si capabili sa ia decizii bune in momentele importante ale vietii, parintii trebuie sa faca patru lucruri. Care sunt aceste patru lucruri importante?

Aflam din cartea „Acesta sunt eu! Tu cine esti? Limite, apropiere si respect intre adulti si copii”, de Jesper Juul, aparuta in aprilie 2013 la Casa Editoriala Ponte

Cum:

1. parintii trebuie fie sinceri in relatia cu copiii

2. trebuie sa aiba puterea sa-si recunoasca greselile

3. trebuie sa-si exprime gandurile si sentimentele cat mai deschis

4. trebuie sa-si trateze copiii ca pe niste interlocutori seriosi.

Doar asa copiii vor ajunge sa-si asculte vocea interioara si vor avea incredere in propriile decizii atunci cand trebuie sa ia o hotarare sau sa faca ceva.

Despre Autor

Jesper Juul s-a nascut in 1948, in Danemarca. Este terapeut familial, consilier conflictual si scriitor. Pana in anul 2004, a condus Institutul Kempler din Scandinavia in Odder, Danemarca, pe care l-a infiintat in anul 1979.

Jesper Juul a dezvoltat o forma proprie de terapie si consiliere: interventii pe termen scurt cu intreaga familie, orientata pe actiune si practica. Scopul muncii sale este sa sustina potentialul parintilor in educarea copiilor si nu sa le confirme esecurile.

Jesper Juul este autorul a peste 20 de volume, traduse in numeroase limbi, precum si fondatorul si conducatorul retelei Familylab International.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 124
Editura: Ponte
Apariția: 2013
ISBN: 978-606-84050-9-4
Dimensiuni: 12,5 x 19 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri