Abecedar. Fac un Pas şi Sunt Școlar (6-7 ani)

Abecedar. Fac un Pas şi Sunt Școlar (6-7 ani)
99,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Copiii noştri sunt şi cuminţi, şi frumoşi, dar mai ales curioşi. într-o bună zi - va fi una deosebită - se vor trezi cu Abecedarul în faţă. Îmi amintesc pînă în ziua de azi cum am ţinut pentru prima oară o carte în mînă.

A fost prima carte, din care am învăţat primele litere, iar pe parcurs - alfabetul întreg, strofe de poezie, am ajuns la poveşti, iară de la poveşti am ajuns la şcoală şi la bibliotecă, înainte însă de a Vă îndemna copilul să răsfoiască paginile Abecedarului, Dumneavoastră, care îl cunoaşteţi mai bine ca oricine, răspundeţi şi la următoarele întrebări: cît de corect sau incorect pronunţă unele sau majoritatea cuvintelor, dacă le pronunţă uşor, relativ uşor sau cu anumită dificultate.

În funcţie de răspunsul la aceste întrebări, Vă adresaţi specialistului - unui logoped.

Acest specialist o să vă recomande cum să conlucraţi şi cu educatoarele din instituţiile preşcolare, cărora le revine un rol cu totul aparte în perioada cînd copilul începe a se deprinde să pronunţe corect şi numai corect cuvintele. Atrageţi atenţia, de asemenea, dacă nu însoţeşte consoanele cu semisunete de vocale. Spre exemplu - rî, ră, ăr, mî s.a.m.d. Conlucrînd astfel, Abecedarul pe care îl aveţi la îndemînă va fi de un real folos şi de neînlocuit.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 6-8 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 104
Editura: Biblion
Apariția: Noiembrie 2010
ISBN: 978-9975-111-99-7
Dimensiuni: 20,5 x 26 cm
Greutatea: 0.6000

Pareri